Litt nytt - innkjøpHallohallo!

Grunnen til at det ikke ble noe blogging i går er fordi når jeg sto opp så spiste jeg, dusja også dro jeg og Kristin til Maria. Vi hadde planlagt at vi skulle være sammen i hvertfall en gang i vinterferien, hehe.
Når vi kom dit bestemte vi at vi skulle overnatte også. Så det var koslig! Som alltid er det kjempe morsomt å være med Maria. Altså det ble på en måte litt travelt, hehe, men vi dro på senteret for å se i litt butikker osv. Også er det så praktisk å bare ta bussen bort til senteret og det tar jo null tid!

Uansett, når vi kom på senteret ble det vel ikke bare å se. Jeg fant meg blant annet en olajakke som jeg syntes var såååå fin! MEN den kjøpte jeg ikke, fordi den var litt syr i forhold til at jeg sparer som en GAL til vi drar til New York. (føler det blir litt mye prating om meg, butikker og New York)
Der kjøpte jeg noe for total sum på 80 kr! Og jeg ble som vanlig super fornøyd! Det var ikke store greiene, men det gjør selvsagt ingenting! Fant i tilegg en god del ting som jeg ønsket meg...men jeg måtte roe ned litt. Haha.♥

Det ble ett par perleøredobber. Jeg mister ALLTID mine, hehe. Jeg syntes perleøredobber er så fint, og det går til alt! Så jeg måtte bare ha, tihi.
20,- kr fra Glitter. (tro de var på salg. Disse er ikke "pure silver" eller hva det heter.)


Også kjøpte jeg pudder og kost fra H&M. Jeg og Kristin deler på dette, siden vi bruker så lite sminke at det ikke er noe vits å ha hver vår. Men vi bruker det på bursdager o.l så vi skal nok kjøpe vårt eget en annen gang. Men det er praktisk å dele.
Compact Powder i fargen country beige:
49,- kr

Kost fra h&m
29,- kr
Betalte bare 30,- kr for det tilsammen fordi jeg og Kristin deler. Litt av et kupp! Haha..
Jeg vet ikke om dette pudderet og kosten er akkurat det "beste", men det er en god start, syntes jeg!I tilegg kjøpte jeg meg en ansiktsmaske som kostet 20,- kr tror jeg. fra h&m
Ansiktsmasken tok vi på, på kvelden. Hehe, for morroskyld. Jeg og Maria kjøpte en peel-off maske, så vi bare kunne ta den av/pille av/ rive av..holdtejegpååsi..
Morsomt!

Syntes om innkjøpene?
- Auris♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits