wants outfit!Hei!
Kom hjem fra 2 timers håndballtrening nå for ikke så lenge siden. Og siden har jeg vært på pc-en, skiftet og kost meg!
Akkurat nå spiser jeg deilig brødskive med leverpostei. (my favorite)
Tenkte å vise dere et outfit jeg redigerte på pixlr.com.
Må si at jeg har tenkt veldig på den dongerijakka/denim jakke, eller hva det heter. Har sett litt på andre olajakker, men jeg tror DENNE var den billigste og beste. Tenkte på en fra Abercrombie and Fitch, men den var for dyr! Men si ifra hvis dere finner en lys denim/dongerijakke som ikke er så altfor dyr. Gjerne si ifra om dere også finner drømmejakka mi, nemlig den med sånn olajakke-vest og hettegenser som er sydd sammen med vesten..dere skjønner sikkert. Hadde vært OVER meg av glede hvis noen hadde funnet den jakka!

Uansett, så da "måtte" jeg ha med jakka i outfit collagen jeg lagde. Må innrømme at det er en god del wants outfits som jeg kunne lagd. - For og si det sånn!
Poenget er i hvertfall at alle disse 4 plaggene syntes jeg er veldig fint, da! Om det passer sånn rålekkert sammen er ikke så viktig i denne settingen. :P

Shorts fra Abercrombie and fitch (kids) // Jakke fra h&m 350 kr // Genser/pullover Abercrombie and fitch (kids) // Sko Converse all star (akkurat disse er fra miinto.no)
Hva syntes dere? // Noe dere kunne godt med?
- Auris♥

Én kommentar

Sofia

20.02.2013 kl.16:42

Så fine ting! Elsker klærne

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits