school tomorrowHeisann dere!
Jeg vet at det nesten ikke har blitt noe blogging i vinterferien, men det er fordi jeg har vært syk halvparten av vinterferien. Nei..ikke gøy! Håper virkelig jeg får meg en god natts søvn og blir bedre til i morgen. Jeg vil helst bli frisk til i morgen. Virkelig!
Idag har jeg kjeda livet av meg, haha! Har seriøst ikke gjort noen ting i dag. Dagens høydepunkt var da jeg og pappa kjørte bort på bakeren og kjøpte oss en baguett i håp om at jeg skulle få tilbake matlysten.
Det er egentlig veldig trist at det er skole i morgen, etter en kjapp men fin vinterferie. Ahhh..vet ikke hvor lenge det er til påskeferie men håper det er snart, haha. Sånn er det! ♥
Har forressten glemt å vise dere noen av innkjøpene mine for noen dager siden.

Denne boka gleder jeg meg til å lese! Kjøpte den på mamut salg for litt over 100 kr. Kjøpte boka på "ARK"

Denne lipsylen er kjempe god! Og bedre er at den er solbeskyttende. Nice!! Haha, Burts Bees lip balm kjøpte jeg for 69 kr på en landhandel. Men det går ann å kjøpe en lignende på Coverbrands.Syntes?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits