lang dagHeihallo! :)

Jeg har nå plantet meg godt ned i sofaen nede i kjelleren. Vi har allerede begynt å pusse opp hele 1 etg. Jeg regner med at det kommer til å bli mye tid nede her i kjelleren. Men det blir fint til slutt!
Akkurat har jeg veldig sliten. Har holdt på med lekser og før det møtte jeg og Kristin mamma på Egon for å spise der. Som alltid, var det veldig godt. Mandag er jo aldri den beste dagen, så jeg ble glad da mamma lurte på om vi skulle ta en tur på Egon. Det blir på en måte en liten "break" i hverdagen. Men syntes det var litt koslig å komme på skolen igjen, selvsagt. Men er ikke HEEELT i topp form, enda. Men det går seg nok til.

...forresten: Om ikke så lenge skal jeg klare å få spilt inn ukens spørsmålsrunde. Jeg vet, det blir liksom ikke "ukens" men det er vel egentlig fordi jeg kanskje må ha nok spørsmål til å få laget en spørsmålsrunde. Og..ja, dere skjønner. Men SKAL få spilt den inn i løpet av uken. Gjerne minn meg på det. ;)

Hvordan har din dag vært? // Ser du frem til spørsmålsrunde videoen?
- Auris♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits