onsdagHallo hei!

Argh! For en dag! Vi hadde gammeldags skoledag (noe som var gøy) men før det hadde vi ikke det, og da var det fult rabalder i klassen! Trodde jeg skulle dø. Er det mulig og i det hele tatt oppføre seg sånn som det? Men de ellers tingene vi har GJORT har vært greit. Har også vært på tennis trening, noe som vanlig var gøy! Pappa kom og henta oss, så gikk vi hjemover sammen. Det ble en liten stopp innom et bakeri der jeg og Kristin delte sjokolademuffins og sånn sukker-bolle. jaja, sunne vi!
Haha, neida. Nå har jeg skiftet til joggebukse og sitter fredelig på skriverbordstolen og blogger. Jepp, mer spennnende kan det ikke bli. Vi har jo maler nede som forresten veeeldig snart er ferdig med hele 1. etasjen! Gleder meg ekstremt til alt blir ferdig, og ikke minst når helle oppusing/inredning prosjektet er over for jeg VET at resultatet kommer til å bli bra!
Men nå har jeg noen lekser i vente, og det er ikke få tror jeg. - Dessverre..
Også etterpå drar familien bort til bestemor for å spise middag der, og aner ikke hvor lenge vi blir der.

Hvordan har din dag vært?
- Auris♥Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits