summer outfit wantsHeisann sunshines!

Haha, merket at overskriften ble nok liiitt..eh..ja. Men det er ikke det som er viktig. I hvert ENESTE friminutt går jeg og tenker på sommer. sommer, sommer, sommer, sommer..all day!
Og det er så herlig at varmen begynner å stige, solen presser seg frem og man kan faktisk tenke på å begynne med vårjakka. Alle får vel inspirasjon av sommer? Og jeg elsker å gå i shorts, jakke og t-skjorte. Og da er det snakk om en tynn jakke, eller olajakke. (ååhhhh! drømmejakka mi.. den olajakka/vest/med hettegenser inni/fine jakka mi!!)
Tenkte å lage et lite sommer outfit, der jeg ønsker meg alt sammen. So..here we go:

Syntes?

4 kommentarer

Kjempefine, men kunne du hjulpet meg litt? Har nettopp publisert et nytt innlegg på bloggen min, som handler om en topp jeg er usikker på om jeg skal beholde eller ei, er spent på å finne ut deres meninger, hadde vært kult hvis du ville sagt din mening.

Deodora

27.02.2013 kl.18:40

aurismile: Fin blogg :)

Aurora

28.02.2013 kl.18:59

Sandra : Tusen takk! :) Ja, ok. Skal se.

Aurora

28.02.2013 kl.19:00

Deodora: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits