slappe av dagHeihei!

Haha, føler at overskrifter ikke er min sterkeste side. Velvel. I dag har det vært en slappe av dag og en kose dag. Men også litt stressende. Vi avsluttet dagen på skolen medå gå på skøyter og så måtte jeg kjappe meg hjem for å rekke håndballtrening. Og HELDIGVIS ble vi kjørt av moren til Emma, noe som sparte oss fra sikkert et kvarter! Soo thank you!
Vi kjøpte oss en kako på veien til trening. På treningen klarte jeg å snuble og lande på hånda, eller håndleddet eller hva jeg skal si. Så jeg har kjempe vondt i håndleddet, så det er litt vanskelig å skrive, faktisk!
MEN! Etter jeg kom hjem ordnet jeg meg dip og gullrøter! Naaam! Skal bruke resten av dipen til potetgull-dip. Haha.

Planene for resten av kvelden er å øve til norsk prøve. Noe som var den eneste leksa vår tror jeg, så det er ganske digg!
Også blir det å dusje, og sånn.
Nå har forresten maleren i huset blitt ferdig med heele 1. etg. Jeg er imponert! På 3 dager eller no. Kjempe fint ble det i alle fall!


Kjenner at jeg er veeeldig støl etter trening og øvelser. Når jeg skal gå ned trappa, er det ikke bare bare å flytte beina. Haha!
Hva har du gjort i dag? // Liker du gulrøter og dip?
- Auris♥

2 kommentarer

Naaam! men kan jeg spørre deg om litt hjelp? Jeg er så usikker på om jeg skal kaste en topp eller ei, og jeg trenger virkelig deres meninger, kunne du sagt din mening i kommentarfeltet på bloggen min?

Aurora

28.02.2013 kl.19:54

Sandra : Haha, oh yes!
det har du allerede spurt meg om, og det er gjort! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits