denim day - innkjøp!Hei!

Igår var det en stressa dag, for å si det sånn! Derfor fikk jeg ikke blogget. Det startet med skole, så var det hjem å kle på seg, ordne seg og spise fordi jeg skulle på bursdag til Emma. (som var utrolig koslig forresten, håper du hadde en strålende dag, Emma!) Bursdagen startet ikke før kl.halv 6, så før det dro jeg og Kristin til byen for å møte mamma, der vi shoppa litt, tihi. Må VIRKELIG slutte å shoppe nå, for å spare litt penger til New York. Uansett, vi dro innom en cafè og litt forskjellig, før vi dro fra byen og tok trikken direkte hjem til Emma. Så var det bursdags tid! Kan godt legge ut bursdags antrekket hvis dere vil? Er dere interessert i det? Også dro vi på besøk sånn ca kl 8-9 på kvelden OGSÅ var det hjem.
Ja, som sagt en travel dag.

Men i dag har vi stort sett vært med Sofia i hele dag, hun dro nettopp. Tidligere i dag solgte vi smykker og litt sånn vi hadde laget for å skaffe oss litt moneeey! :)
Også kjøpte vi påskeegg og kakao. Namnam!
Etterpå drar familien til Sofia (igjen) for de har invitert oss til en sånn liten "fest". Det er bare oss da, også blir det sveitisk ostefondy. (aldri smakt!)
Men her er innkjøpene fra i går. Kjøpte bare Denim ting. Klart, jeg kjøpte "bare" to ting.


Ahh! Den er virkelig fin! Har ønsket meg en slik en stund nå, tihi. Kjøpte denne på Zara for 249,- kr


Ahh! Olajakke! Noe jeg har ønsket meg såå lenge! Endelig fant jeg en ganske billig, og veldig fin! Likte den veldig godt! Fra h&m for 249,- kr den også.

Men nå må jeg pakke. Skal til og med overnatte hos Sofia. Det kommer nok til å bli veldig gøy! Vi må dra tidlig fordi Kristin skal på håndballkamp.. Jeg skal være med å heie og ja...være ivrig som jeg ellers ville vært. Men kan ikke pga håndleddet. :(
Hva syntes du om innkjøpene? // Hva har du gjort i dag?
- Auris♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits