oh yeah, its mondayHallohallo!♥

Har nettopp spist middag, og tidliger i dag var jeg med Marie. Vi satt med lekser helt til kl 5, og når vi ble ferdig, innså vi at det bare var en halv time igjen, og jeg hadde fortsatt ikke gjort matteleksa!
Gaash! haha. Vi hadde jo pratet en stor del av tiden, men også arbeidet med lekser. Men så kom jeg hjem og gjorde ferdig leksene, og det var egentlig veldig digg å bli ferdig med leksene før middag. Syntes alltid det er digg. Men, ja. Nå er det mandag! Og for å si det sånn er jeg ikke så glad for det. Vi har blant annet matteprøve på torsdag, og jeg føler kanskje at jeg bør øve litt mer enn det jeg har gjort.
Og jeg tror forresten jeg tar spørsmålsrunden på innlegg istedenfor på video. Beklager! Det er bare det at jeg ikke har fått spilt den inn enda, og det er min feil! Neste gang måå det bli video, men for at dere skal få svar på spørsmålene så fort som mulig lager jeg det på innlegg i dag.
Har også lyst til å lage et wants innlegg, men nå bør jeg roe ned, haha! Men ærlig talt, så vanskelig kan det ikke være å lage en liten video. Så skal skaffe dere en video om ikke så altfor lenge!

Hva har du gjort i dag?
- Auris♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits