kveldenHellu!

Ahh..så digg. Må si at jeg er ganske heldig som har såpass lite lekser. Selvom det var en god del sider vi skulle lese, men ikke noen oppgaver. Så utover kvelden går vel egentlig til matteprøve-øving. Matteprøven er ikke før på torsdag, men øver selvsagt i dag likevel. Også går det nok til å lese gjennom leksa, en gang til. I morgen skal vi nemlig ha en slags lag-quiz og vinneren får premie. Så bør leses gjennom flere ganger. Så..når jeg tenker meg, så har jeg litt foran meg. Haha.

Men bort i fra skole. så har jeg laget en midlertidlig header, også skifter jeg når Maiken blir ferdig med headeren. Hehe. Også har jeg endret litt på forskjellige ting og justert og alle greier. Fint å få gjort. Egentlig nå, skulle jeg vært på håndballtrening, men i og med at jeg har skadet håndleddet, så tar jeg en hvile dag til. Men i morgen er det på`n igjen.
Dere skulle bare sett meg. Sitter og skriver med en hånd, dere aner ikke hvor lang tid det tar!


haha! Egentlig veldig rare bilder, men bare tok dem i farta. Hele senga mi er dekket med alle putene, det er så digg å ligge der. Haha! fritids...neida.
I går til kvelds lagde Kristin havregryns pannekaker til oss. Det var jo sååå enkelt å lage, skjønner ikke at vi har gjort det før. Jeg bruker bare blåbær syltetøy, fordi det er mest saftig. (ofc)
Hehe.
Men til poenget mitt. Vi hadde noen poteter fra i går, og jeg bestemte meg for å lage bakt potet i mini versjon! Jada, i går var det pannekaker og i dag er det poteter..hva blir det neste?
Men uansett, syntes det er litt godt å lage noe spesielt til kvelds.
but goodbye!<3
Hva skal du gjøre resten av kvelden?
- Auris♥

2 kommentarer

søte deg:)

Aurora

05.03.2013 kl.20:59

Stine Erichsen: hehe, takk<3

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits