dagen min...Hei snuppies!

Idag har det vært en egentlig kjempe fin dag. Har kjent på at denne uken har vært kjempe fin, og skoledagene har jo bare gått sååå fort! ahh, deilig! I tilegg så fortalte jeg om at vi skulle ha matteprøve, og den gikk faktisk veldig bra, i følge det jeg tror, da. Har også vært på trening i dag, til tross for hånda mi, men det gikk faktisk veldig bra. Og jeg merket at det faktisk nesten gjorde mest vondt i den andre hånda, fordi jeg har brukt den så mye! Og i tilegg, tidligere i dag, så fikk jeg sånn sommerfølelse at jeg startet å slå hjul. Ikke den beste tingen man kan gjøre med skadet håndledd, nei.

Men i morgen kommer kusinene mine fra Trondheim på besøk, så det blir kanskje ikke verdens mest aktive blogging, siden vi ikke ser dem så ofte osv. Men skal prøve å blogge det jeg kan.
Kl 8. idag. Altså for ikke å lenge siden, fant jeg ut at jeg hadde glemt at jeg hadde lekser. HVOR SMART GÅR DET AN Å BLI?? Men heldigvis hadde vi ekstremt lite lekser, hehe.
Så nå skal jeg bare gjøre dem, også har jeg tenkt til å rydde ut av alle bager og klær og alt. Og hele rommet også. Sånn går det når man gjør det beste først. haha, går nok bra.
Forresten; til dessert i dag ble det vannmeloner. Lukten av vannmeloner får meg til å få skikkelig sommerfølelse og bli skikkelig gira. Tror nok ikke jeg er den eneste som eeeelsker vannmeloner?
nei. haha, summerfeeeling jaa!! Og siden jeg ikke hadde noen spesielt fine bilder, tok jeg biler av vannmelonene. tihi, får dere sommerfølelse?

- Auris♥

2 kommentarer

har sommerfølelse jaa:)

Aurora

08.03.2013 kl.17:47

Stine Erichsen: hehe, så bra!

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits