some few wants - new lookHeillu

ahh! Deilig at det er fredag. Sto opp veldig tidlig i dag, og fikk gjort alt jeg skulle i et rolig tempo. Kunne ikke vært bedre start på dagen. Men nå har jeg ryddet på rommet og bakt brownies til kusinene mine kommer. Flyet tror jeg er litt forskinket? vet ikke, men startet i hvertfall å rydde i full hast! Begynner egentlig å bli litt lei av rommet mitt, og har lyst til å ommøblere osv. Men syntes også at rommet mitt ikke er så ille at det er noe stort problem. Men har noe jeg gjerne ville endret på, også har jeg så mange idèer at jeg blir heelt gal! Vil nesten bare la det være. haha!
Men nå tenkte jeg å komme med et lite wants innlegg, siden jeg tror det begynner å bli en liten stund siden nå. I tillegg er blogginspirasjonen min på skala 1 av 10.

// Alt fra New lokk (teens)
Hva syntes du? // Ville du gått med noe av dette?
- Aurora♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits