Nyter en leksefri dagHeisannnnn! :)

Nyter enda en ny leksefri dag. Seriøst, for de som har muligheten til å gjøre lekser i forveien; doo it! Det er virkelig verdt det. I de siste to dagene har jeg følt at det har vært fredag, fredag!
Har vært på håndballtrening som varte i 1 og en halv time, også var det hjem til mat. Etter det har jeg spilt litt og bare tatt det heelt chill, hehe.
Har laget meg en liten kosekrok ved siden av peisen, der hvor vi har veden, bare at veden ikke er der da.
Så her sitter jeg med tepper og puter. Isted satt Frida her, men jeg gikk opp for å ta bilder og når jeg kom ned igjen...så hadde Frida vært i peisen. (det var heldigvis ikke fyr i peisen.)
Men gjett hvor skitten hun var! Herregud, der går hun, så fornøyd. Haha, hun som er så hvit i pelsen...no more! Hun får ta det bort i snøen.


Så også på en film som heter Beverly Hills Chihuahua 3. Haha, elsker sånne hunde filmer, og katte filmer. Blir aldri lei av slike filmer! Uanseeet: det ble litt godteri fra kinoen i går, som vi satt å spiste litt når vi så på filmen. Samtidig som det ble saft og potetgull. Noen ganger er det bare skikkelig herligå å vite at man ikke har nooe man egentlig skulle ha gjort.

woops..litt "blurry"
Og det andre bildet ble andre vei..så ja. Flink fotograf..eh, det kan diskuteres. :P

Og forresten: Tuusen takk for de som leser bloggen min. Dere aner ikke hvor glad jeg blir når jeg logger inn og ser de fine kommentarene og leserne. Det betyr så mye, og dere  er så oppmuntrende! Skal, skal, skal skjerpe meg nå. Har jo ikke blogget så aktivt i det siste, men nå skal jeg prøve å blogge aktivt fremover til påsken, for jeg tviler egentlig på at det blir noe spesielt mye blogging i påsken. Men skal ikke si noe sikkert. Men etter påsken så blir det aktivt igjen, i promise! :D
men takk, takk, takk, takk, takk, til DERE!


- Auris♥

2 kommentarer

maiken

15.03.2013 kl.19:14

Så søtt og snilt sagt av deg! Men vi leser jo bloggen din fordi du har en god blogg da<3<3<3<3

Aurora

17.03.2013 kl.20:50

maiken: aww! Tusen takk<33

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits