its sundayHeihei

Har hadde en slags utedag i dag. Haha. Har vært skikkelig dilla på å være ute i hagen, funfunfun!
Elsker sånne dager hvor jeg elsker å være ute! Eller, det er kanskje ikke så rart at man elsker en dag, hvor man gjør noe man elsker...okeeey. Det er greit.
Idag (som sagt) har jeg vært ute, men før det spiste jeg en kjempe god frokost. Når klokka  begynte å nærme seg 4, dro jeg på håndballkamp. Og vi vant! Det ble jeg glad for, for dette var sesongens siste serie kamp. Vi vant 16-10 eller noe sånt. Når jeg kom hjem, var den enda mere ute. Føler at jeg egentlig har brukt tiden i dag sånn passe bra. menmen. Julie kom til oss etter kampen også spilte vi litt monopol.
Det jeg ikke liker med søndager er at man vet at når man våkner neste dag, er det mandag. Haha. Men mandager er vel egentlig ikke noe høydare for noen, er det?
Må bare si at det ikke er lenge til vi drar til New York!!! Gleder meg noe helt sykt! Kommer til å shoppe en del, se på frihetsgudinnen, ta en gul taxi, empire state og myye mer! Kommer til å storkose meg utrolig mye i New York!
Nå får jeg gjøre noen forbredelser før morgendagen, spise litt og legge meg, Så snakkes!
Hva har du gjort idag?

- Auris♥
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits