fruktsalat, dagen min++Heisann!

Nå er det en liten stund siden sist, men er på farta igjen nå. hehe. Kom hjem i dag og satt meg rett ned med leksene. Gjorde halvparten av leksene på skolen, som var veeldig digg!
Og nå har jeg bare litt igjen, men valgte å ta en liten pause og heller blogge litt. Så det gjør jeg. Lagde meg også kjempe god fruktsalat i en kopp. Eller kan man kalle det fruktsalat? I hvertfall en frukt mix..eller samma det.
Kjempe godt og kjeempe enkelt. Den er laget av druer, kiwi og banan. yeye. Uansett, planen for i dag er å gjøre ferdig leksene, bare kose meg og slappe av, før jeg drar på håndballtrening i 1 og en halv time.
Så see you soon?

Om ikke så altfor lenge blir det deilige pannekaker som pappa lager.
Og forresten; tusen takk for at dere leser bloggen min. Jeg vet jeg har vært sløv i det siste når det gjelder blogging. Kommer heller ikke til å få blogget i påskeferien for da er jeg borte. Gleder meg til påskeferien, da. Skal opp å møte besteforeldrene mine, kusinene mine, og tante og onkel. Gleder meg!
Men skal prøve å få tatt noen bilder som jeg kan få lagt ut på bloggen. :)

Hva har du gjort i dag? // Ser fruktsalaten god ut? hihi
- Auris♥

3 kommentarer

19.03.2013 kl.17:48

Hei. Super blogg. Veldig hyggelig å lese og fine bilder😄
Vil du vinne en storbyferie for 2? :-) Delta i konkurransen vår da!

Aurora

08.04.2013 kl.18:17

Anonym: Tusen takk, det betyr mye:)

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits