Wow!Hei!

Litt av en overskrift...føler liksom ikke at jeg er den mest kreative når det gjelder overskrifter og sånt, men det får være..

Jeg vet det er lenge siden dere har sett fra meg, klarer ikke bestemme meg for om jeg skal blogge eller ikke, men har lyst til å prøve litt.

Kan bare ikke få sagt hvor glad jeg er! Meningen med overskriften er egentlig fordi jeg gleder meg sånn og jeg kommer ikke over hvor fort tiden har gått! For om 3 dager er det faktisk bursdagen min!! Og om bare 4 dager er det endelig sommerferie! De to siste ukene på skolen virker som vi ikke har gjort noen ting, det har vi vel egentlig ikke. Vi har ikke hatt noen fag heller for vi har ryddet bort bøkene! Og i morgen skal vi rydde bort alt! Jeg begynner jo på ungdomsskolen etter sommeren og det er skikkelig rart å tenke på!! Grugleder meg litt, men det er vel det man skal gjøre...?

Én kommentar

Maiken

24.06.2013 kl.22:15

Hei!

Så bra at du har begynt å blogge igjen!!!!!!<3 Jeg synes du skal fortsette! Du er kjemmpe god<3

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits