Today and everydayhaha, vet ikke om overskriften betyr noe som helst, men kanskje litt mer interessant en i`m back sånn som resten av bloggen sine oversrkifter består av?

Uansett!
Here i am!

Jeg skal ikke fortelle så mye hva jeg har gjort siden sist, men har jo startet på ungdomskolen, da. Det jeg liker best med ungdomskolen er alle pausene vi får fra hvert friminutt til et annet. Haha, også liker jeg egentlig generlt frihet. Apropos skole, så føler jeg meg sikkelig stressa over leksene. Har gjort ganske lite egentlig så de siste dagene må jeg jobbe ganske hardt.

Men grunnen til at jeg fikk lyst til å blogge igjen er rett og slett fordi jeg fikk skikkelig blogginspirasjon etter sommerferien. Og så blogginspirert som jeg var startet jeg ikke blogge før nå. Haaha, jajaja.
Grunnen til at jeg gjorde det i dag er fordi fra starten av skolen til nå egentlig har jeg hadde en stappfull dag med lekser, handling av godteri, skole, filmkveld på skolen og stakkars meg, da blir det stress! Neida! Handling av godteri og filmkveld var ikke så ille. Uansett, over til bildene:

Dette bildet ble tatt i slutten av sommerferien da jeg var i Hellas med min bestevenninne. Super koslig, men gidder ikke lgge ut så mange bilder av det fordi hun har de fleste bildene...og jaa..
Ja, dette er Selena Gomez konserten. Den var kjempe bra! Hun er så flink og inspirerende! Herregud! I sommerferien har jeg faktisk vært på to konserter med to av de største og beste kjendisene jeg vet om, nemlig Selena Gomez og Rihanna! Utrolig bra begge to! Rihanna konserten dro jeg på med kusina mi fra Trondheim, og Selena Gomez konserten dro jeg på med noen av mine beste venner!

Må innrømme at jeg ikke hadde hørt på det nye albumet til Selena før konserten. I tillegg heter touren Stars dance og det er det nyeste albumet hennes. Men nå i ettertid har jeg hatt tid til å hører på sangene og de er siiinnsyykt bra. Hele albumet er lett å få dilla på altså!
Min aller, aller favoritt er: Love will remember -----> hvis du klikker på sangtittelen kommer du til sangen på youtube. Vet ikke hvor god kvaliteten er..men tanken er god. Hehe.

Ja, da har dere fått hørt litt fra meg:) Kommer nok til å blogge i morgen også, såå stay tuned eller hva folk sier.
- Auris♥ 


Ps: Blir veldig glad når dere kommenter og gir respons på at dere er der, hehe. Det liker jeg veldig godt!<3 Takk til dere som gjør det og til dere som leser bloggen min hver dag, og som gjør det selv om jeg ikke blogger. Håper dere setter pris på at jeg er tilbake<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits