My sunny mondayHellu!

De fleste "elever" har kanskje hatt fri i dag? Men ikke vi..men det gikk jo fint!
Vi hadde orienteringsdag, som vil si at vi møtte opp på Prinsdal kl 10, gikk orienteringsløp og vi fikk 2 timer på oss. Så det var jo greit! Etter det dro vi hjem. Haha, veldig enkelt forklart av dagen. Men nå har jeg gjort vært hjemme en god stund og har overraskende nok ikke gjort noe. Eller jo..har drevet og filmet masse videoer der jeg viser frem ting og sånt...stolt av tingene mine vetdu.. neida. (jeg gjør det mest fordi jeg liker utale navnet på forskjellige produkter osv.) corny meee.

Men etter en stund da jeg kom på at jeg hadde lekser, fant jeg også ut at jeg ville blogge. Så jeg tok det morsomste først. Da gikk jeg ut for å ta bilder, og såå varmt det var! Det var mye varmere ute enn inne for å si det sånn! But here comes the sunny picturess:


blurry er kultDagens antrekk: Genser fra
Cubus, Bukse fra Zara

Hva har dere gjort i dag? // Noen idèer til hva jeg kan gjøre? // Noen videoer jeg kan lage?
- Auris

2 kommentarer

Marianne

09.09.2013 kl.19:19

Elsker bloggen din! Kule bilder<3

Tvje - kommenterer tilbake

09.09.2013 kl.21:14

så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits