gårsdagen + new in!Hei!

Kan ikke si at jeg har hatt dårlig tid og derfor ikke blogget, for har ikke hatt lekser i hele uka. Noe som minner meg på at jeg har en engelsk lekse til Tirsdag...

Ja, uansett! Tenkte å fortelle litt om gårsdagen for da hadde vi fri. Eller nesten da. Hele ungdomskolen skulle på jobbskygging. Jeg ble pappa, Kristin ble med mamma. Har faktisk aldri blitt med på pappa sin jobb, så det var ganske spennende. Vi skal lage en power point presentasjon av jobbskygging. Så jeg måtte notere hva han gjorde til en hver tid.
Siden pappa var på telefon møte eller hva det kalles, og mamma var med en venn, måtte jeg og Kristin lage pizza. Frossen pizza. Og det endte med at jeg gjorde alt, helt til jeg brant meg på rista og det gjorde voondt! Haha, har brannmerke på tommelen og måtte gå med kaldt papir resten av kvelden. Vi tok også oss en tur til Emma, så der måtte jeg løpe på badet for å skifte papir til tommelen hele tiden! Jaja, koslig hos Emma var det! Men her er noen bilder fra kveldsmaten min:


// sorry for mørke bilder..

Det ble da pizza med rømmedressing og melonbiter! Naam!
Snart må jeg hive meg rundt og gjøre lekser, lage meg mat og pusse tenna før jeg skal finne på noe med en venn. Mulig vi drar på kino, but that isn`t decided yet!
Så here we go med dagens bilder:


// Genser fra h&m

Sto opp kl 10 i dag, også fikk jeg så lyst til å hente posten, få litt frisk luft, liksom. Hehe.
Så når jeg åpnet postkassa så, så jeg en ting fra coverbrands. Hadde jo bestilt noe fra coverbrands men visste ikke at det kom så fort. Bestilte rett før salget sluttet.
Jeg ble kjempe fornøyd! Haha, det er hot mama blush-en fra The Balm!
Etter tre dager kom den i posten! Imponert!!


Liker den så godt fordi den er så naturlig med litt shimmer i. Så, ja. Fornøøøyyd! Haha, var litt glad for at den kom så fort så jeg vekket Kristin. KJøpte den for bursdagspengene mine. 138,- kr kostet den.

Har du prøvd Hot mama blushen? // Hva syntes du om den?
- Aurora

2 kommentarer

Kamilla Haaland

13.09.2013 kl.13:03

Prøvd blushen, ja. Liker den godt :)

Nong og Thomas

13.09.2013 kl.13:10

utrolig fine bilder :) og kjempe fin innkjøp :)<3 har en fin dag og god helg :)<3

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits