yes, i`m doneHelloo!

Da er jeg endelig feridg med å rydde rommet. (nesten)
Har vært mange uker med rommet fult av klær strødd utover gulvet, pulten og krakken. Ikke bra! Haha, men nå som det er uannagjort så er det faktisk ganske lettende. Har også skrevet ferdig engelsk historien til Tirsdag. Og har en lekse til onsdag, som jeg er 100% forbredt til, så føler jeg har fått ganske mye ut av hodet. Hehe.

Sofia overnattet fra i går til i dag. Eller overnattet og overnattet. Vi døgna! Vi begynte å tenke på å døgne i ti tiden, og da var det liksom å survive gjennom natten, neida. Men prøblemet er at tanken på å være oppe hele natten var litt slitsom tanke, men vi ble oppe til kl 3. Ikke så ille det! Vi fikk brus og popkorn, og tok ned dynene og satt helt til kl 3 og så på "How i met your mother".
Når vi sto opp i tolv tia så hadde vi et aldri så lite moteshow. Haha.Vi kledde oss etter tema og det var sykt gøy! Haha. Kidsss...

Men nå er det Tzatsimi tid. (har ingen anelse om hvordan det skrives..)

...og ellers har det regna i hele dag. -.-

Ja, det var alle bildene. Mulig jeg legger ut noen andre bilder som sofia tok av dagen. Har som sagt regna, så kan ikke være ute å ta bilder, og inne har jeg tatt så mange ganger. Haha.
Men dere fikk en oppdatering i hvertfall. See u soon!

- Auris♥

Hva har dere gjort i dag??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits