my favorites - lipsHei!

Nå tenkte jeg å anbefale dere mine favoritter når det kommer til leppeprodukter. (oj, det hørtes litt fancy ut, neida)
Og jeg vil bare si at på bildene kommer ikke fargene så bar frem. Jeg har sittet på pc-en hele tiden og prøvd å finne ut hva jeg skal blogge om, fordi jeg hadde lyst til å lage et innlegg. Men håper dere blir fornøyde da! Jeg vil bare si at ingen av disse produktene er sponset på en eller annen måte. :)
here we goo:

Produktene er fra MAC, The Balm og Isadora.


Den første ut er fra Isadora.Denne er på en måte en blyant, noe som er utrolig kult fordi du føler du tegner på leppene dine. Haha. Og den lukter veldig likt som mac leppestiftene og de lukter jo himmelsk! Denne gir egentlig mest shimmer, og den er litt lyse rosa på leppene. Men man ser det ikke så godt og det er veldig naturlig. Og den er veldig fuktighetsgivene og litt kremete. Denne kjøpte jeg på et parfymeri for 2 dager siden og har brukt den ganske mye allerede. Er super fornøyd! :D Kostet rundt 50 kr og jeg tror den var på salg...Den er forresten i fargen 03 sugar crush.


Denne ser ganske oransje ut, men den er mer korall farget eller hva man kaller det! En utrolig fin og naturlig farge fra MAC. Denne lukter kjempe godt og er utrolig fin og frisk. Haha.
Syntes den er så naturlig men samtidig ganske fargegivende. Liker denne kjempe godt!
Husker ikke hva den kostet men kjøpte den på Oslo city på kicks. Der er det et Mac hjørne om jeg ikke tar feil:)


Denne ser også ekstremt oransje ut, men det er den ikke. Den er også korall farget.Men enda mer naturlig siden den er glossyglossyglossy. Haha, neida. Den lukter sykt godt og den lukter bedre enn nooen annen lipgloss jeg har prøvd. Og den har en utrolig fin farge. Den kostet rundt 200 kr tror jeg. Og jeg fikk den i bursdag av søsteren min. Hun kjøpte den på Hassan den dama i Oslo. Denne er i fargen Girly girl fra The balm.

Så det var mine 3 favoritter. Håper dere likte innlegget.
Nå skal jeg egentlig bare kose meg videre til jeg skal legge meg, så vi snakkes. :)

#Lipgloss #favorites #Lips #Thebalm #MAC #Isadora

-Auris♥
Hva syntes dere? // Noe dere har som dere liker? // Deres favoritter?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits