mondaysHeisann!

Da er det mandag i dag igjen. Egentlig en ganske fin og effektiv mandag. Startet med at trinnet dro på konsert. En timbuktu konsert med noen rappere fra Senegal. (tror det skrives sånn)
Egentlig en ganske fin start på dagen. På t-banen frem og tilbake satt jeg, Marie og Elle med latterkramper. Haha, vi ler kanskje litt for lett av ting. Neida, akkurat passe, ja.

Ellers var det samfunsfag da vi så på film, og etter det var det spansk. Etter skolen dro jeg hjem til Stina. Kunne ikke være der så lenge siden jeg hadde en del ting å få unnagjort hjemme. Som b.l.a lekser som jeg endelig er ferdig med. Vi tok noen bilder som jeg skal vise dere. Viser bare noen bilder. Men nå har jeg pakket sekken for morgendagen, snart skal jeg hoppe i dusjen og etter det blir nok bare å slappe av.
Idag trodde jeg faktisk det var fredag. Det er sjeldent! haha. Men uka går fort så hold ut!

Stina & meg<3

Kristin, meg og Stina

Nå hører jeg på sangen "Let me love you" av NeYo. Og den er så bra! haha. :)
Hva syntes du om bildene? 

Én kommentar

Marianne;)

14.10.2013 kl.23:34

Elsker bloggen din<3

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits