Innkjøpene i dagHei alle dere!

Blogget ikke i går, fordi jeg ikke fikk lastet over noen bilder. Da følte jeg ikke vitsen med å blgge heller. Men hadde tatt noen bilder klare til to innlegg, men fant ikke ut hvordan jeg skulle laste pver bildene. Men nå skal jeg få det til. Har litt mer tålmodighet nå. Hehe. I går så ble det jo helg, noe som var veldig fint fordi jeg har noen prøver jeg må øve på som jeg ikke har øvd på. Må få øvd litt før jeg legger meg og en god del i morgen. 

Men for å snakke om dagen i dag sto jeg opp, dro på senteret med Sofia og Kristin og etter det var det av gårde til onkel, tante og kusine for gløgg og restaurant. På senteret fikk jeg brukt mesteparten av gavekort som jeg fikk til jul på h&m. Kjøpte 3 ting derfra og 2 ting fra TGR. Her er det jeg kjøpte.


Nå skal jeg spise kveldsmat. Dagen har egentlig gått veldig fort. Hadde planer om å øve til rle-prøve, øve til naturfagsprøve, dusje og pakke ut bagen fra nyttårsaften. Det får bli i morgen. Haha. Håper dere har hatt en super dag! Husk å kommenter spørsmål i kommentarfeltet på posten nedenfor. Snakkes!

 

4 kommentarer

Anette

04.01.2014 kl.22:45

så fine innkjøp:)

Hanne Elizabeth

05.01.2014 kl.00:25

Fine innkjøp søta!

Marianne

05.01.2014 kl.23:54

Jeg digger stilen din!! Hvor får du inspirasjon fra?<3

Aurora

06.01.2014 kl.17:14

Marianne: Tusen takk! :) Kan ta med spørsmålet i spørsmålsrunden, meheee. :P

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits