Søte søndagHei alle sammen!

Vet virkelig ikke hvorfor jeg skrev søte søndag som overskrift. Det har kanskje noe med at jeg spiste sjkolade nettopp. Det er trist at det er tomt i skåla. :/
Haha, ok. Bort i fra det jeg syntes er ekstremt trist til...dagen. Dagen har vært kjempe fin! Våknet litt sent, men startet dagen med et kafè besøk med mamma og søsteren min. Der traff vi noen venner av mamma og deres barn. Hun er fire år gammel, btw. Har også fått øvd på rle prøve. (endelig!) Nå har jeg nettopp spist pinnekjøtt.  ja..det var interessant, tenker jeg! 


Litt inspirasjon i hverdagen må man ha. Selvom det ikke er hverdag, men nå er helgen snart over! Har hatt en kjempe fin helg. Motivasjon for dagene fremover er at det ikke er lenge før vinterferie, tenk det!
Men FØR det, skal jeg faktisk få regulering! Gruer meg nesten litt, for jeg kommer til å savne tenna mine litt. Haha, lol, skjønner ikke det egentlig. Men blir deilig å få retta opp i det nå. Dessuten har jeg no trukket 4 tenner, så nå er det ingen vei tilbake. Haha, nei jeg må ikke tenke på det sånn! :-)

Nå får jeg øve litt mer på prøve og bare slappe av resten av kvelden! Ha en fin kveld videre!

Husk å still spørsmål ril spørsmålsrunden. Du kan kommentere i dnne forumposten: her. 

Hva har du gjort i helgen? // Hva gir dere inspirasjon?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits