Liten oppdateringHeisann!

Dagen har gått helt fint. En vanlig dag stort sett. Men ble valgt til gruppeleder i klassen sammen med 5 andre. Vi skal på sånn møte med noen andre skoler å ha kurs om unge og rus. Egentlig skjønner jeg ikke helt hva jeg har meldt meg på, men det er i alle fall et kurs som skal diskutere litt med andre om unge og rus, samt å forbrede oss til å lede gruppesamtaler i klassen. Det kan bli gøy! :) hehe. Vet jo tross alt litt. 

Ellers skal Marie overnatte fra i dag til i morgen, så jeg må rydde rommet. Det er forferdelig rotete siden alle klærne ligger spredt utrover rommet. Litt lenge siden sist jeg rydda. Må også få gjort noen oppgaver i matte til i morgen. Skulle egentlig hatt RLE- prøven i morgen som jeg har babla så mye om, men siden jeg skal på det kurse om unge og rus hele skoledagen, blir prøven for min del flyttet til onsdag. Yeesss, èn dag til å øve, haha. Men må øve litt i dag og...men nå bare babler jeg om ting dere ikke vil høre noe om. Sorry. haha.

Etter skolen var jeg kald og full av regndråper. Rettere sagt SNØ! Som det snødde i sted! Ble så glad. Da fikk jeg innmari lyst på kakao. Og kakao jeg fikk. Neida, men lagde meg kakao. ooohhh. stort. Her ble det mye prat om kakao. Men det var godt i alle fall!

Takk for spørsmålene som er kommet inn i spørsmålsrunden, enda er det ikke så mange. Så det er bare å kommentere på denne bloggposten eller bloggposten kalt "Da er 2013 over..."

Håper dere får en fin dag videre. Mandagen min blir vel en rolig dag, men må som sagt få gjort litt skole greier. hehe.♥

Hva har dere gjort i dag?
 

4 kommentarer

Veronika BS

06.01.2014 kl.18:02

Søt kopp!

Aurora

06.01.2014 kl.18:13

Veronika BS: haha takk! :)

Camilla Lindrupsen

06.01.2014 kl.21:40

Fikk også lyst på kakao nå, haha XD

Aurora

06.01.2014 kl.22:29

Camilla Lindrupsen: hahaha

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits