kattepusenHei alle dere!Håper dere har hatt en kjempe fin dag! Det har i alle fall jeg. En annerledes dag i hvertfall. Hva jeg gjorde i dag kan dere lese i innlegge nedenfor. Virker litt rart å si det i og med at jeg postet det i går. haha. Har vært litt spennende egentlig. Måtte kjappe meg hjem fordi jeg skulle på dansing. Vanligvis er det rett etter skolen, men vi sluttet litt tidligere, så jeg var usikker på om det var lurt av meg å gå hjem eller ikke. Men etter dansing har jeg egentlig bare sett litt på tv og kost meg. Har ikke tenk så mye over prøver og sånt. Det får bli problemet etter midddag. haha. Neida, skal få gjort det så straks jeg er ferdig med å blogge! 

Setter forresten utrolig stor pris på dere som faktisk leser bloggen min. Det er ikke så mange, men det er noen der som gidder. yeah, you guys rock! ok ok ok, tror dere har skjønt det! :-)

Hva syntes du om bildene? // Hva har du gjort i dag?

- Auris♥

2 kommentarer

Anetteou

07.01.2014 kl.21:48

Så søt katt! :)

💗💗

07.01.2014 kl.23:12

Verdens søteste Frida!!

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits