Spørsmålsrunde!Heisann!

Nå trodde dere at det kom spørsmålsrunde, men det er litt få spørsmål til det. Har fått inn totalt 4 spørsmål og det blir litt rart å skrive et helt innlegg om fire spørsmål. Så tenkte bare å påminne dere på at det fortsatt går an å stille spørsmål til meg, og gjerne skriv det i dette forumet!

Ellers må jeg få gjort en gooood deeel lekser selvom det begynner å bli sent. Skal nemlig på hyttetur til Maria i helgen og da må jeg få gjort en del lekser, siden jeg ikke får gjort det i helgen. Gleder meg til i morgen for da drar vi. Og ja...jeg må også få pakket. Såå har litt å gjøre i kveld. Lagde meg forresten chai latte etter middagen som var SUUUPEER godt! Veldig enkelt også! 

Syntes det er litt vanskelig å finne på noen ting jeg kan ta bilder av så om det er noen tips til hva jeg kan skrive om som anbefalinger, oppskrifter osv er det bare å kommentere det også!

Dette ble et litt rart innlegg, liksom alt blandet i ett, så tenkte å fulføre stilen med noen bilder jeg fant fra weheartit, haha. Before i die trio...lol. Tenkte jeg måtte ha noen bilder.
Håper dere har hatt en fin dag, må nesten starte på den neste runden med lekser. Yey, jeg har det gøy. haha, neida. Da kan jeg bare kose meg resten av ferien. Sorry for dårlig innlegg...

Har du gjort noe som står på bildene? // Hva lurer du på til spørsmålsrunden?

- Auris

Én kommentar

💗💗

10.01.2014 kl.22:18

Hvor kjøper du klærene dine fra abericrombie?

Kan du skrive et innlegg om hva du gjorde i new york og hvordan det var der?

Hvilke blogger leser du?

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits