Månedens spørsmålHei!

Nå har det vært en liten stund siden sist, men det er fordi jeg har vært på hyttetur med en venninne av meg og har ikke hatt muligheten til å blogge akkurat. Men helgen har i hvertfall vært veldig fin på min side! 
Når jeg kom hjem fra skolen lagde jeg med havrepannekaker og te. Har egentlig sett på tv helt til nå og spist middag. Men mellom middag og tv titting har jeg fått gjort litt mattelekser og ryddet litt på rommet. Nå gjenstår bare naturfagslekse og ørlite grann igjen av ryddingen på rommet. Nå skal jeg svare på spørsmålene som kom inn på spørsmålsrunden. Vil kalle den for "måndens spørsmålsrunde" så det er bare å sende inn spørsmål til neste måned! 

 Hvordan er det å gå på ungdomsskolen?

Det er veldig fint, men savner barneskolen også fordi det var så koslig der. Nå sitter folk for det meste på mobilen i gangene noe som til tider kan være litt kjedelig. Men det er mye mere fri som er veldig deilig!

Hvor mange lesere har du?

Har noen som leser bloggen min, men det er ikke så mange. Men er veldig takknemlig til dere få som faktisk leser bloggen min!

Kan du begynne å lage videoer?

Har vurdert det, men føler ikke videoer er min greie, hehe. Men kanskje i fremtiden. ooo. :0 neida. Har faktisk laget noen videoer tidligere på sånn blogg videoer ting, der jeg svarer på spørsmålsrunder og innkjøp og alt sånt. Har laget ca 2 videoer elns, så det er bare å lete i arkivet for de som vil se videoene mine.

Kan du ha noen anbefalingsinnlegg?

Har kanskje ikke så mange anbefalingsinnlegg, men har noen favoritt innlegg i blant. Syntes selv det er morsomt å lese anbefalinger så kan kanskje få til  flere anbefalingsinnlegg. Bare si ifra om det er noe dere vil jeg skal skrive om her på bloggen, for det er veldig koselig med tips!

Hvor kjøper du Abercrombie?

Faktisk så er alt jeg har kjøpt derifra fra utlandet. Eller rettere sagt så er det pappa som har kjøpt detog vært i utlandet. Har ca 4 ting derifra og 2 av dem er fra barneavdeling som ble bestilt fra nettet og som pappa hentet på et jobb kontor i Usa når han var der. Det blir mye billigere i utlandet enn å bestille fra nett. Men da kan man ikke regne med flyturen og alt det, da. haha.

Kan du skrive et innlegg om hva du gjorde i New York og hvordan det var der?

Begynner å bli en liten stund siden jeg var der, men jeg kan sikkert få gjort det. Bare kommenter i kommentarfeltet om du tror det ville blitt gøy. hehe.Ellers så kan det hende jeg har skrevet et innlegg om det før. Om du er nysgjerrig kan du sjekke etter et new york innlegg under kategorien "reise." Elsker byen og det var en utrolig fin ferie! Fikk turen i bursdagsgave og ble så forferdelig glad!


Utsikten fra hotellet. Det var egentlig mer at vi var ekstremt høyt oppe som gjorde at jeg ville ta bilde...men fikk ikke det med på bildet haha.

Hvilke blogger leser du?

upmake.blogg.no

l0ve.blogg.no

auroramohn.blogg.no

matholck.blogg.no

+ noen andre blogger men de går jeg ikke innom fast.

Hva er din største frykt?

Vet ike helt. Har en litt usannsynlig frykt om at jeg en dag våkner opp med en pytonslange rett ved siden av...wæ. Ikke det at jeg tenker på det hele tiden, kom egentlig på det nå.:P

Kan tvillingsøsteren din skrive et gjesteinnlegg for deg?

Vet ikke om det hadde vært så interessant innlegg, men vi får se.

 

Bare å komme med spørsmål til neste måned! Forresten så glemte jeg å fortelle dere at jeg får regulering om kun 2 dager og jeg grugleder meg veldig. Haha, gleder meg mest til jeg får tenna på plass men har også hørt at det gjør innmari vondt i flere uker etterpå. Wish me good luck! Akkurat nå er det for det meste det jeg tenker på til tider. Har fått sånne strikker i tenna allerede, men de skal tas ut når jeg får reguleringen. Byebye strikker, det varte bare i 1 uke. haha.

3 kommentarer

Henrik

13.01.2014 kl.20:32

Fine svar og Utrolig fin blogg du har!:) Jeg har spørsmålsrunde nå,utrolig hyggelig om du vil ta en titt innom<3

Marianne

13.01.2014 kl.21:51

Det gjør bare litt vondt i en dag med regulering, ingenting og grue seg til😊 og brae svar❤️❤️

KattenK

16.01.2014 kl.14:00

Kul blogg. Digger å lese den!

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits