2dayHei!

Sto opp ganske sent i dag, men følte meg veldig uthvilt etterpå. Dagen startet med litt frokost og en kort skitur etter det. Det var utrolig bra gli, så da ble turen enda bedre! Etter turen måtte jeg gjøre noen engelsk lekser og det var heldigvis ikke så mye så jeg ble ferdig før middag. Siden jeg har fått regulering syntes jeg det er ganske vondt å spise. Siden tenna flytter litt på seg, har jeg ganske vondt i tenna, men det har begynt å gå over. Nå er det gnagsårene i munnen som er værst. jaja, det blir bedre for hver dag som går. Har bare regulering på sidene, men skal få i midten etterhvert.

Fikk forresten det jeg bestilte fra E.L.F for noen dager siden. Tenkte å vise dere det fordi jeg har prøvd litt allerede og alt er så langt utrolig bra! Anbefaler alle til å kjøpe..hiihi.


Leppestiften er i fargen party pink. 

Hadde egentlig ingen planer om å vise dere dette, skulle heller ha wants men når jeg hadde funnet frem wantsene mine fra forskjellige nettbutikker, lagret jeg bildet feil eller noe, så jeg vet ikke om jeg orker å prøve igjen. haha. Har sittet her i snart 3 timer og burde øve litt mer på en gloseprøve vi har i morgen og rydde rommet. Først og fremst pulten, der er rotet! jaja, ellers, da. haha. Vet jeg alltid sier jeg skal få ryddet rommet, gjør det aldri. Men vi snakkes! :-)

Hva har dere gjort i dag? 

- Auris♥

Én kommentar

victoriaskjortnes

19.01.2014 kl.19:37

Mye fin sminke! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits