Linkerunde!Hei!

Nå er det veldig lenge siden sist. Hovedgrunnen er vel egentlig at jeg ikke har så mye å ta bilder av. Høres veldig rart ut, men jeg liker i hvertfall ikke lese innlegg uten bilder. Men jeg ønsker meg veldig mitt eget kamera som forhåpemtligvis gir meg mer inspirajon til å ta bilder! :-)

For tiden sitter jeg og ser på youtube videoer. Leser også noen blogger men leser kun to blogger fast og tenkte å kanskje få noen nye faste blogger jeg kan lese. Så det er bare å skrive i kommentarfeltet adressen til din blogg så tar jeg en titt. Den eller de fineste bloggen(e) skriver jeg om i et nytt innlegg. Det skader ikke kommentere, hehe. 

Har forresten brukt dagen min på senteret med noen venner for å kjøpe gaver til bursdagen i morgen. Gleder meg veldig. Vi fikk også kjøpt morsgave og jeg fikk kjøpt meg en pyntepute. Det er den hvite pute på bilde, hvis noen skulle lure, haha. Syntes den var utrolig søt og hvitt passer jo til alt. Kjøpte den på Kid for 138 kroner eller no. Den kostet egentlig 239 tror jeg, men det var 40% rabatt! På bildene over ser den ikke spesielt fin ut, men siden det er bek mørkt ute og jeg ikke har mye lys på rommet (vet ikke hvorfor) så ble det sånn.

Skal snart skifte til pysj, lage meg kveldsmat og lage feridg kortet til mamma. Ellers så er det lekser som står på planen hvis jeg får tid til overs. Har egentlig sykt lite lekser denne uka, så det er ikke så stress men jeg vil gjerne få gjort alle leksene så fort som mulig. 

Husk å melde dere på linkrunden! :)

- Auris♥

 

4 kommentarer

KINE

08.02.2014 kl.21:04

jeg er gjerne med :D fin pute

Astrid

08.02.2014 kl.21:07

Jeg er gjerne med! Ha en fin helg videre :)

Kristinlife

08.02.2014 kl.21:28

Jeg er gjerne med<3

Eli-Birgithe Kristiansen

08.02.2014 kl.22:11

Jeg er med! :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits