Hei igjen!Hei, så lenge siden sist!

Fikk lyst til å blogge litt kjapt. Har nesten gått et år siden sist. Det er helt utrolig rart å tenke på fordi jeg blar nedover bloggen min og husker alt som om det var i går. 
Uansett, jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å blogge fremover. Vil bare prøve det på nytt og se hvordan det går.

Mellom tiden jeg har vært borte og nå har jeg fått regulering på alle mine små tenner og 20. Juni ble jeg 14 år. Det er vel egentlig det som er nytt, haha.

Idag har vi hatt skole, selvsagt. Etter skolen gjorde jeg lekser imens jeg ventet på å spille tennis som startet en time etter skolen. Når jeg kom hjem igjen lagde vi pølser og spiste riskrem etter det. Har egentlig ikke gjort noe mer enn det.


Akkurat nå så har jeg på meg koseklær og er klar for å gjøre litt mattelekser. Føler at dagen i dag blir veldig avslappende. Kanskje jeg pakker litt og, fordi jeg skal til Trondheim i helgen. 

Håper dere har en fin dag og at dere vil følge med videre på bloggen! :-)

(beklager forresten for webcam bilder de siste innleggene, men det går vel greit...)

- Auris
 

2 kommentarer

bestevennen din Sofia

19.09.2014 kl.17:35

Gøy du begynner å blogge igjen❤️❤️❤️

Aafkgirl91

03.06.2015 kl.13:34

Så pen du er :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!br>
For kontakt:
epostadressen din
hits