my favorites - lipsHei!

Nå tenkte jeg å anbefale dere mine favoritter når det kommer til leppeprodukter. (oj, det hørtes litt fancy ut, neida)
Og jeg vil bare si at på bildene kommer ikke fargene så bar frem. Jeg har sittet på pc-en hele tiden og prøvd å finne ut hva jeg skal blogge om, fordi jeg hadde lyst til å lage et innlegg. Men håper dere blir fornøyde da! Jeg vil bare si at ingen av disse produktene er sponset på en eller annen måte. :)
here we goo:

Produktene er fra MAC, The Balm og Isadora.


Den første ut er fra Isadora.Denne er på en måte en blyant, noe som er utrolig kult fordi du føler du tegner på leppene dine. Haha. Og den lukter veldig likt som mac leppestiftene og de lukter jo himmelsk! Denne gir egentlig mest shimmer, og den er litt lyse rosa på leppene. Men man ser det ikke så godt og det er veldig naturlig. Og den er veldig fuktighetsgivene og litt kremete. Denne kjøpte jeg på et parfymeri for 2 dager siden og har brukt den ganske mye allerede. Er super fornøyd! :D Kostet rundt 50 kr og jeg tror den var på salg...Den er forresten i fargen 03 sugar crush.


Denne ser ganske oransje ut, men den er mer korall farget eller hva man kaller det! En utrolig fin og naturlig farge fra MAC. Denne lukter kjempe godt og er utrolig fin og frisk. Haha.
Syntes den er så naturlig men samtidig ganske fargegivende. Liker denne kjempe godt!
Husker ikke hva den kostet men kjøpte den på Oslo city på kicks. Der er det et Mac hjørne om jeg ikke tar feil:)


Denne ser også ekstremt oransje ut, men det er den ikke. Den er også korall farget.Men enda mer naturlig siden den er glossyglossyglossy. Haha, neida. Den lukter sykt godt og den lukter bedre enn nooen annen lipgloss jeg har prøvd. Og den har en utrolig fin farge. Den kostet rundt 200 kr tror jeg. Og jeg fikk den i bursdag av søsteren min. Hun kjøpte den på Hassan den dama i Oslo. Denne er i fargen Girly girl fra The balm.

Så det var mine 3 favoritter. Håper dere likte innlegget.
Nå skal jeg egentlig bare kose meg videre til jeg skal legge meg, så vi snakkes. :)

#Lipgloss #favorites #Lips #Thebalm #MAC #Isadora

-Auris♥
Hva syntes dere? // Noe dere har som dere liker? // Deres favoritter?

Burt`s beesHelluen!Jeg tenkte å anbefale noe til dere! Noe som jeg er utrolig fornøyd med. Dette er ikke sponset hvis du tror det! Langt ifra, hehe. Det er tre lipsyler fra Burt`s bees!
Det beste med burt`s bees er at det er så naturlig. Eller det jeg mener med det er at det er 99% naturlig i det aller meste av produktene dems. Jeg har bare tre ting fra burt`s bees og det er disse lipsylene og er superfornøyd med alle tre!

Jeg skal si hva jeg er fornøyd med, med hver lipsyl.

Burt`s bees spf 8:

Denne er utrolig fin! Den har solfaktor 8. Solfaktor er jo alltid et pluss på slike lipsyler! Synes at denne lukter utrolig godt, litt bedre enn de andre! Denne er veldig grei å ha meg seg på sommeren, og jeg føler den varer lenge og er veldig myk på leppene! Så det er bra!

Burt`s bees replenishing

Denne er virkelig god! Den gir en svak rosa-rød farge som er utrolig fint! Liker den utrolig godt! Også lukter den ikke så verst! Den er perfekt til bursdager eller hverdags!
Denne er som de andre veldig myk og den varer lenge. Farger varer lenge og det er bare rett og slett bra! Og det er deilig å vite at det er naturlig, hehe!

Burt`s Bees beeswax

Denne er jeg kjempe fornøyd med! Den gjør leppene utrolig myke, veldig fin å ha! Med vitamin e! haha.
Den er ganske sterk på leppene og sånt, men føler det hjelper. Denne er skikkelig deilig å ha på! :))

Kjøpte den med solfaktor på en landhandel etter jeg hadde vært på ski i vinter, og de to andre kjøpte jeg i New York. Man fikk Burt`s bees lipsyler (og andre burt`s bees ting) på et vanlig supermarked og det var billig også! Men er i hvertfall utrolig fornøyd også! vet at man kan få kjøpt de på coverbrands.no

(har laget et innlegg om noen av burt`s bees lipsylene før, men tenkte at jeg kunne "annmelde" dem på nytt!)

Hva synes du? Hørtes det bra ut?
- Auris

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits