kattepusenHei alle dere!Håper dere har hatt en kjempe fin dag! Det har i alle fall jeg. En annerledes dag i hvertfall. Hva jeg gjorde i dag kan dere lese i innlegge nedenfor. Virker litt rart å si det i og med at jeg postet det i går. haha. Har vært litt spennende egentlig. Måtte kjappe meg hjem fordi jeg skulle på dansing. Vanligvis er det rett etter skolen, men vi sluttet litt tidligere, så jeg var usikker på om det var lurt av meg å gå hjem eller ikke. Men etter dansing har jeg egentlig bare sett litt på tv og kost meg. Har ikke tenk så mye over prøver og sånt. Det får bli problemet etter midddag. haha. Neida, skal få gjort det så straks jeg er ferdig med å blogge! 

Setter forresten utrolig stor pris på dere som faktisk leser bloggen min. Det er ikke så mange, men det er noen der som gidder. yeah, you guys rock! ok ok ok, tror dere har skjønt det! :-)

Hva syntes du om bildene? // Hva har du gjort i dag?

- Auris♥

Throwback timeHei! 

Bladde litt på utkikk etter bilder i arkivet og jeg fant ganske mange. Følte jeg var mye flinkere til å blogge bra og variert når jeg var mindre. :/ Haha.
Bildene under er forresten fra 2012 og der omkring. Tok med bare bilder av meg selv. selvdigger! Neida. Men følte at det er lenge siden dere har sett meg! :-)


 

 De siste bildene som er tatt med webkamera var jeg minst tror jeg. Men da var jeg tolv år, nå er jeg tretten, da. :D
Ellers så lurte jeg bare på om det er noen bilder dere syntes var finest? Det fineste bruker jeg som profilbilde på bloggen. Tror jeg...

Ha en fortsatt fin kveld. Dette er et forhåndspublisert innlegg siden jeg nettopp la ut et innlegg når jeg skrev dette, men nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden! Må egentlig få ryddet rommet også, og få forbredt litt til morgendagen. Men vi snakkes! 

- Auris♥

mondaysHeisann!

Da er det mandag i dag igjen. Egentlig en ganske fin og effektiv mandag. Startet med at trinnet dro på konsert. En timbuktu konsert med noen rappere fra Senegal. (tror det skrives sånn)
Egentlig en ganske fin start på dagen. På t-banen frem og tilbake satt jeg, Marie og Elle med latterkramper. Haha, vi ler kanskje litt for lett av ting. Neida, akkurat passe, ja.

Ellers var det samfunsfag da vi så på film, og etter det var det spansk. Etter skolen dro jeg hjem til Stina. Kunne ikke være der så lenge siden jeg hadde en del ting å få unnagjort hjemme. Som b.l.a lekser som jeg endelig er ferdig med. Vi tok noen bilder som jeg skal vise dere. Viser bare noen bilder. Men nå har jeg pakket sekken for morgendagen, snart skal jeg hoppe i dusjen og etter det blir nok bare å slappe av.
Idag trodde jeg faktisk det var fredag. Det er sjeldent! haha. Men uka går fort så hold ut!

Stina & meg<3

Kristin, meg og Stina

Nå hører jeg på sangen "Let me love you" av NeYo. Og den er så bra! haha. :)
Hva syntes du om bildene? 

My sunny mondayHellu!

De fleste "elever" har kanskje hatt fri i dag? Men ikke vi..men det gikk jo fint!
Vi hadde orienteringsdag, som vil si at vi møtte opp på Prinsdal kl 10, gikk orienteringsløp og vi fikk 2 timer på oss. Så det var jo greit! Etter det dro vi hjem. Haha, veldig enkelt forklart av dagen. Men nå har jeg gjort vært hjemme en god stund og har overraskende nok ikke gjort noe. Eller jo..har drevet og filmet masse videoer der jeg viser frem ting og sånt...stolt av tingene mine vetdu.. neida. (jeg gjør det mest fordi jeg liker utale navnet på forskjellige produkter osv.) corny meee.

Men etter en stund da jeg kom på at jeg hadde lekser, fant jeg også ut at jeg ville blogge. Så jeg tok det morsomste først. Da gikk jeg ut for å ta bilder, og såå varmt det var! Det var mye varmere ute enn inne for å si det sånn! But here comes the sunny picturess:


blurry er kultDagens antrekk: Genser fra
Cubus, Bukse fra Zara

Hva har dere gjort i dag? // Noen idèer til hva jeg kan gjøre? // Noen videoer jeg kan lage?
- Auris

Wow!Hei!

Litt av en overskrift...føler liksom ikke at jeg er den mest kreative når det gjelder overskrifter og sånt, men det får være..

Jeg vet det er lenge siden dere har sett fra meg, klarer ikke bestemme meg for om jeg skal blogge eller ikke, men har lyst til å prøve litt.

Kan bare ikke få sagt hvor glad jeg er! Meningen med overskriften er egentlig fordi jeg gleder meg sånn og jeg kommer ikke over hvor fort tiden har gått! For om 3 dager er det faktisk bursdagen min!! Og om bare 4 dager er det endelig sommerferie! De to siste ukene på skolen virker som vi ikke har gjort noen ting, det har vi vel egentlig ikke. Vi har ikke hatt noen fag heller for vi har ryddet bort bøkene! Og i morgen skal vi rydde bort alt! Jeg begynner jo på ungdomsskolen etter sommeren og det er skikkelig rart å tenke på!! Grugleder meg litt, men det er vel det man skal gjøre...?

Instagram picturesHei!

I helgen lagde jeg meg instagram og har allerede lagt ut noen bilder. Instagram er midt i blinken for meg for jeg elsker å ta bilder, men jeg får ikke lov til å legge ut så mange bilder av meg selv.

Men uansett. Om ikke så altfor lenge kommer Stina og hennes familie, og Sofia og hennes familie. Vi skal nemlig spise pizza og kose oss. Det blir sikkert kjempe gøy!


HVA SYNTES DU OM BILDENE??

stress, kos og stressHeyhey!

Hehe, nå sitter jeg foran tv, uten å egentlig vite hva jeg ser på. Har sett gjennom alle bildene på kameraet for å finne noen bilder til å lage header med. Men er ikke noe god, så det kan bli litt vanskelig. Også merkelig nok finner jeg ikke noen bilder som jeg syntes er fine, med lik bakgrunn. neineinei, bør ta flere bilder snart, sånn at jeg blir fornøyd med en del av bildene som har samme bakgrunn, ja aynyway.
Stress dag, har enda ikke startet med leksene. Me det er litt kos fordi vi har litt lite lekser. Men skal starte nå. Har så mye å tenke på! Det er matteprøve, lekser, trening og ja..
Men fordi dette skal bli et litt kjapt innlegg, legger jeg ut noen bilder jeg har tatt før. :)

Bilde nr 1                                                                                                           Bilde nr 2

Bilde nr 3                                                                                                                       Bilde 4

Hvilket bilde syntes du var finest?
- Auris♥


redigering vs redigeringBildet er tatt i morres...

Hvilket bilde likte dere best?
- Auris¢¾

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits