Hei igjen!Hei, så lenge siden sist!

Fikk lyst til å blogge litt kjapt. Har nesten gått et år siden sist. Det er helt utrolig rart å tenke på fordi jeg blar nedover bloggen min og husker alt som om det var i går. 
Uansett, jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å blogge fremover. Vil bare prøve det på nytt og se hvordan det går.

Mellom tiden jeg har vært borte og nå har jeg fått regulering på alle mine små tenner og 20. Juni ble jeg 14 år. Det er vel egentlig det som er nytt, haha.

Idag har vi hatt skole, selvsagt. Etter skolen gjorde jeg lekser imens jeg ventet på å spille tennis som startet en time etter skolen. Når jeg kom hjem igjen lagde vi pølser og spiste riskrem etter det. Har egentlig ikke gjort noe mer enn det.


Akkurat nå så har jeg på meg koseklær og er klar for å gjøre litt mattelekser. Føler at dagen i dag blir veldig avslappende. Kanskje jeg pakker litt og, fordi jeg skal til Trondheim i helgen. 

Håper dere har en fin dag og at dere vil følge med videre på bloggen! :-)

(beklager forresten for webcam bilder de siste innleggene, men det går vel greit...)

- Auris
 

OnsdagHallo!

(kreativ oversrkift)

Hopper bare rett over der jeg sier at det er lenge siden sist og alt det der, for det vet dere allerede.
Jeg har vært i Stocholm i vinterferien og hatt det veldig fint. Shopping ble det også. Apropos det har jeg faktisk fått meg en macbook air og jeg er ekstreeemt fornøyd!! Betalte litt selv + at dette blir bursdagsgaven min også. Har brukt den helt siden jeg fikk den på mandag og det er deilig med å fin og ren pc. Min forrige pc var helt ødelagt. Det gikk ikke an å skru den på og den var faktisk brannfarlig.

Men som dere sikkert skjønner har jeg ikke mange bilder på pc-en og jeg vet heller ikke hvordan man laster over bilder - enda. haha, skal nok få lært meg det. Men intil da har jeg noen webcam bilder.

 

haha, ser ut som jeg er tannløs på sidene, but i`m not. Resten av dagen går vel til tomatsuppespising (håper det er et ord) fordi jeg hat strammet reguleringen så det gjør litt vondt i tenna. Men kommer også til å se litt på netflix og slappe av. Gjør vel egentlig bare det vanlige. Og jeg vet at sånne "hverdags" innlegg kan være litt kjedelige i lengden, så det er bare å komme med tips til hva jeg kan lage et innlegg om hvis dere vil. Men til en forandring kan jeg endelig si at leksene er gjort, for det gjorde jeg før trening. Pleier alltid si at jeg måmåmåmåååå få gjort lekser i løpet av dagen, haha,

Hva skal du gjøre resten av kvelden? // Noen tips til hva jeg kan lage et innlegg om?

- Auris♥
 

VinterferieHei!

Det er så deilig å ha vinterferie! En hel uke fremover hvor jeg kan slappe av og gjøre AKKURAT det jeg vil. I dag ble jeg vekket av mamma i halv ti tiden tror jeg. Jeg var litt på rommet en stund før jeg spiste en skolebolle til frokost. naaam! Etter det kledde jeg på meg fordi vi skulle nemlig overraske en god venn av mamma med gaver og jordbær. Hun blir femti år og vi hadde med hatter og alle greier. Hun bor på majorstuen, så etter vi hadde vært hos henne dro vi til bogstadveien. Kjøpte meg 4 ting, men må begynne å spare til helgen. Da skal vi nemlig til Stocholm og da blir det nok litt shopping!

Kan kanskje vise dere hva jeg kjøpte i et annet innlegg hvis dere er interessert? Bare skriv om dere er det i kommentarfeltet så gjør jeg det gjerne!
Nå må jeg snart på butikken for å kjøpe lørdagsgodt og kose meg, så vi snakkes!

Vil dere se innkjøpene? // Hva skaøl du i vinterferien?

- Auris♥ 

bra dagHei!

Med tanke på at det er vinterferie har dagen vært strååålende! På skolen hadde vi vinteraktivitetsdag, som var kjempe morsomt. Jeg og Kristin valgte å stå på langrenn fremfor aking, fottur og(eller) slalom. Sofia hadde meldt seg på fottur, men vi fikk overtalt henne til å gå med oss. Så hun gikk ved siden av oss i sporet og vi koste oss veldig. Det har vært en veldig fin og ikke minst, kort dag! Startet kl 10.00 og ble kjørt til oppmøtet og sluttet kl 12.00. Verdens herligste dag, og starten på dagen var heller ikke så verst! Har ikke tatt noen bilder av dagen og nå begynner det å bli mørkt, men Kristin fiklet litt med kamera på borden når vi spiste frokost og hun tok et bilde. Siden det er det eneste jeg har så er det det jeg kommer til å vise. haha blogger assa,

safari yoghurt, vett. Det dere ser i bakgrunnen er forresten smørning. Jeg lurte egentlig på om vinter akktivitets dagen skulle bli avlyst fordi snøen er som slush og gresset dukker opp på noen steder så... men våren nærmer seg og jeg gleder meg veldig!

Nå må jeg snart støvsuge og rydde rommet. Etter det blir det vel eeenndaa mer tv-titting. Dere får kose dere i helgen og i vinterferien!

Hva gjorde du i dag? // Hva skald ere gjøre i vinterferien?

- Auris♥

 

Liten oppdateringHei!
Tenkte bare å oppdatere dere litt. Har vært en sløv dag med mye tv titting. Nå føler jeg det er på tide å få gjort litt matte lekser før jeg legger meg. Det ender alltid opp med at jeg gjør noe fornuftig de to siste timene før jeg legger meg.

Dette blir et kort mobilinnlegg og jeg håper det går greit. Har egentlig ikke så mye å si fordi jeg ikke har gjort noenting i dag. Men vi snakkes!

Prøve, lekser og skoleHeisann!

I dag blir det en travel dag. Den har vel egentlig startet, daaa...men. Trodde det var rle prøve i dag, det var visst i morgen noen timer før naturfagsprøven. Gaassshhh, to prøver på en dag. haha. Men har ikke øvd i det hele tatt på naturfagsprøven, men rle prøven har jeg god nok kontroll over. Ellers er det noen lekser som må bli gjort, eller rettere sagt; de er gjort. Men må få gjort litt mer til dagene fremover fordi jeg er borte i helgen. Senere i dag skal jeg få ryddet rommet og forhåpentligvis rydde ut noen klær jeg ALDRI bruker. Må også få dusjet.

Dette er nok ikke så interessant, men det er vel det jeg kommer til å gjøre i dag. I morgen blir skal jeg til tannlegen å ta på sånne strikker i forbindelse med tannregulering. Tar bare noen fåminutter tror jeg, men lurer på hvordan det vil bli. To år, med små strikker i munnen. wut, det er rart. haha...

Naturfag..<3 Vet det ble noen dårlige bilder, men har virkelig ikke tid til å ta bedre bilder eller redigere bildene lyse. For jeg pleier alltid å utsette å øve helt til siste slutt, men hallo...nå er det jo siste slutt. Så mer blogging på meg idag blir det nok ikke. Men bare å følge med og blir utrolig glad for kommentarer!

Hva gjør du i dag? // Har du noen prøver fremover?

- Auris♥

Liten oppdateringHeisann!

Dagen har gått helt fint. En vanlig dag stort sett. Men ble valgt til gruppeleder i klassen sammen med 5 andre. Vi skal på sånn møte med noen andre skoler å ha kurs om unge og rus. Egentlig skjønner jeg ikke helt hva jeg har meldt meg på, men det er i alle fall et kurs som skal diskutere litt med andre om unge og rus, samt å forbrede oss til å lede gruppesamtaler i klassen. Det kan bli gøy! :) hehe. Vet jo tross alt litt. 

Ellers skal Marie overnatte fra i dag til i morgen, så jeg må rydde rommet. Det er forferdelig rotete siden alle klærne ligger spredt utrover rommet. Litt lenge siden sist jeg rydda. Må også få gjort noen oppgaver i matte til i morgen. Skulle egentlig hatt RLE- prøven i morgen som jeg har babla så mye om, men siden jeg skal på det kurse om unge og rus hele skoledagen, blir prøven for min del flyttet til onsdag. Yeesss, èn dag til å øve, haha. Men må øve litt i dag og...men nå bare babler jeg om ting dere ikke vil høre noe om. Sorry. haha.

Etter skolen var jeg kald og full av regndråper. Rettere sagt SNØ! Som det snødde i sted! Ble så glad. Da fikk jeg innmari lyst på kakao. Og kakao jeg fikk. Neida, men lagde meg kakao. ooohhh. stort. Her ble det mye prat om kakao. Men det var godt i alle fall!

Takk for spørsmålene som er kommet inn i spørsmålsrunden, enda er det ikke så mange. Så det er bare å kommentere på denne bloggposten eller bloggposten kalt "Da er 2013 over..."

Håper dere får en fin dag videre. Mandagen min blir vel en rolig dag, men må som sagt få gjort litt skole greier. hehe.♥

Hva har dere gjort i dag?
 

bilder fra gårsdagenHei!

Som jeg har fortalt så var Sofia hos oss i forigårs for å overnatte til i går. Vi døgnet da, hehe. VI tok 2 fanta bokser hver og hadde popkorn og dyne. Der satt vi godt plassert i sofaen og så på "How i met your mother".

Sofia tok noen bilder som hun la ut på bloggen hennes. (www.sofiarb.blogg.no)
Tenkte bare å "stjele" dem, haaha.


Bildene over var fra da vi døgnet:) (↑)
Bildene under er fra gårsdagen. (↓)

Haha, her hadde vi fest tema. Vi er så kule! :P

Og her er det vinter tema, hehe.

Dagen har vært kjempe bra egentlig. Relativt kort skoledag og ingen lekser. Dette er toooppp!
Og nå har pappa kommet hjem og setter i gang med pannekaker mens jeg og Kristin skal bort for å pante noen flasker. Får se om vi blir millionærer da! :)
Snakkes!

- Auris

Wii spiller WiiHallo!

Egentlig foretrekker jeg å blogge via pc-men siden det kanskje litt nyere bilder på mobilen enn kamera så ble det mobilblogging da.

Igår kom kusina mi fra Trondheim for å bo hos oss i helgen. Thats fuuuun!
Veldig koselig å være med henne. Men siden hun var på sånne skøytegreier i hele dag (grunnen til at hun kom ned til Oslo) så fant jeg og Kristin fant på noe med Sofia. Vi dro på kaffegalleriet, der møtte vi Maria og Emma. Det var kos?

Så nå sittet vi og er hekta på wii sports. Skulle tatt bilder av godteri, men det bli visst spist opp deeet. Haaha, snakkes!


Today and everydayhaha, vet ikke om overskriften betyr noe som helst, men kanskje litt mer interessant en i`m back sånn som resten av bloggen sine oversrkifter består av?

Uansett!
Here i am!

Jeg skal ikke fortelle så mye hva jeg har gjort siden sist, men har jo startet på ungdomskolen, da. Det jeg liker best med ungdomskolen er alle pausene vi får fra hvert friminutt til et annet. Haha, også liker jeg egentlig generlt frihet. Apropos skole, så føler jeg meg sikkelig stressa over leksene. Har gjort ganske lite egentlig så de siste dagene må jeg jobbe ganske hardt.

Men grunnen til at jeg fikk lyst til å blogge igjen er rett og slett fordi jeg fikk skikkelig blogginspirasjon etter sommerferien. Og så blogginspirert som jeg var startet jeg ikke blogge før nå. Haaha, jajaja.
Grunnen til at jeg gjorde det i dag er fordi fra starten av skolen til nå egentlig har jeg hadde en stappfull dag med lekser, handling av godteri, skole, filmkveld på skolen og stakkars meg, da blir det stress! Neida! Handling av godteri og filmkveld var ikke så ille. Uansett, over til bildene:

Dette bildet ble tatt i slutten av sommerferien da jeg var i Hellas med min bestevenninne. Super koslig, men gidder ikke lgge ut så mange bilder av det fordi hun har de fleste bildene...og jaa..
Ja, dette er Selena Gomez konserten. Den var kjempe bra! Hun er så flink og inspirerende! Herregud! I sommerferien har jeg faktisk vært på to konserter med to av de største og beste kjendisene jeg vet om, nemlig Selena Gomez og Rihanna! Utrolig bra begge to! Rihanna konserten dro jeg på med kusina mi fra Trondheim, og Selena Gomez konserten dro jeg på med noen av mine beste venner!

Må innrømme at jeg ikke hadde hørt på det nye albumet til Selena før konserten. I tillegg heter touren Stars dance og det er det nyeste albumet hennes. Men nå i ettertid har jeg hatt tid til å hører på sangene og de er siiinnsyykt bra. Hele albumet er lett å få dilla på altså!
Min aller, aller favoritt er: Love will remember -----> hvis du klikker på sangtittelen kommer du til sangen på youtube. Vet ikke hvor god kvaliteten er..men tanken er god. Hehe.

Ja, da har dere fått hørt litt fra meg:) Kommer nok til å blogge i morgen også, såå stay tuned eller hva folk sier.
- Auris♥ 


Ps: Blir veldig glad når dere kommenter og gir respons på at dere er der, hehe. Det liker jeg veldig godt!<3 Takk til dere som gjør det og til dere som leser bloggen min hver dag, og som gjør det selv om jeg ikke blogger. Håper dere setter pris på at jeg er tilbake<3

Piknik i hagenHeisann!

Idag våknet jeg og søsteren min ganske sent. Vi så litt på gossip girl og spiste, før vi ordnet oss og gikk ut. Jeg tok ut et teppe, noen puter og en bok, mens Kristin dro på butikken og kjøpte oreo og iste! Der satt vi midt i hagen, med deilig mat og drikke. Endelig følte jeg at det var sommerferie. Haha. Kjempe kos.

Hehe, sorry for mobilbilder, men tok bare bilder med mobilen og det er bedre med bilder enn ingenting!

Jaja, hva har du gjort i dag?
- Aurora

TennisdayHeia!

Det blir mobilblogging igjen. Kanskje mest fordi pc-en min ikke er helt i orden. Den durer som bare det og blir glovarm sykt fort!

Uansett, dagen i dag har gått til enda mer tennis. I morgen blir siste dagen på tenniskole. På slutten av "skolen" i dag, kom Sofia overraskende bort til oss og så på. Det var koselig. Etter det ble hun med oss hjem, vi så på gossip girl en stund før vi atter en gang tok oss turen til tennisbanen. Nå er eg hjemme og skal legge meg. Slitsomme dager, er snart over. - dessverre. Men blir nok flere turer til tennisbanen gjennom somerferien. Apropos sommerferie: nå er det ikke lenge til vi drar til Sverige i en uka. Vi har leid feriehus. I'm sooooo excited!!!!!

Sommer og regnHei!

I det siste har det regnet som bare det i Oslo. Igår var det faktisk veldig fint vær, men resten av uka er det meldt regn. Og jeg tilbringer hele uka på tennisskole, ute. Står opp 9 om morgen spiller litt, det blir regn vi går inn, går ut og spiller igjen, også går vi hjem kl 3.

Idag var vi på et ridesenter, pga været. Men etter tennisskolen i dag dro jeg og søsteren min og mamma på tennisbutikken for å kjøpe tennisutstyr. Etter det dro vi på et kjøpesenter for å kjøpe noen ting. Og nå har vi endelig kommet hjem.

Sko - baller - grep - demper

Fornøyyyd! Kjøpte noe mer og men gidder ikke å ta bilde av alt. But, see You soon

I'm back!Heihei! Nå er det lenge siden sist! Har ikke fortalt dere hvordan det var i new York! Men det var utrolig fint der og det er selvsagt minner for livet, det! Jeg skal ikke si så altfor mye om det for at ikke innlegget skal bli en svær bibel. Men det var spennende og man kjente seg igjen etter tv-serier osv..

Jaja, spørs om det blir så mye mer blogging fremover. Vet ikke helt hvordan bloggingen blir fremover. Men nå er det snart sommerferie og bursdagen min er om 15 dager! Herregud gleder meg noe sykt! Det skal bli godt med sommerferie og bursdag! Og tipper det ikke bare er meg som gleder seg? Jaja, snakkes!??

PåskeferieHei!

Tenkte bare å oppdatere dere litt. Har jo ikke vært den flinkeste til å blogge for å si det sånn...

I går kom jeg opp på hytta til besteforeldrene mine i Oppdal. Vi spiste litt også la vi oss. Idag har vi vært på ski stortsett hele dag. Og fikk skikkelig påakestemning da vi kom oss opp på fjellet og satt å spiste appelsiner, solbærtoddi og kvikk lunsj. Her skal vi være en god stund, og bare vent, kanskje det blir flere innlegg. Skal legge ut bildene fra påskeferien på SLUTTEN av påskeferien, men nå legger jeg ut noen bilder jeg har tatt på mobilen her og nå!

fruktsalat, dagen min++Heisann!

Nå er det en liten stund siden sist, men er på farta igjen nå. hehe. Kom hjem i dag og satt meg rett ned med leksene. Gjorde halvparten av leksene på skolen, som var veeldig digg!
Og nå har jeg bare litt igjen, men valgte å ta en liten pause og heller blogge litt. Så det gjør jeg. Lagde meg også kjempe god fruktsalat i en kopp. Eller kan man kalle det fruktsalat? I hvertfall en frukt mix..eller samma det.
Kjempe godt og kjeempe enkelt. Den er laget av druer, kiwi og banan. yeye. Uansett, planen for i dag er å gjøre ferdig leksene, bare kose meg og slappe av, før jeg drar på håndballtrening i 1 og en halv time.
Så see you soon?

Om ikke så altfor lenge blir det deilige pannekaker som pappa lager.
Og forresten; tusen takk for at dere leser bloggen min. Jeg vet jeg har vært sløv i det siste når det gjelder blogging. Kommer heller ikke til å få blogget i påskeferien for da er jeg borte. Gleder meg til påskeferien, da. Skal opp å møte besteforeldrene mine, kusinene mine, og tante og onkel. Gleder meg!
Men skal prøve å få tatt noen bilder som jeg kan få lagt ut på bloggen. :)

Hva har du gjort i dag? // Ser fruktsalaten god ut? hihi
- Auris♥

its sundayHeihei

Har hadde en slags utedag i dag. Haha. Har vært skikkelig dilla på å være ute i hagen, funfunfun!
Elsker sånne dager hvor jeg elsker å være ute! Eller, det er kanskje ikke så rart at man elsker en dag, hvor man gjør noe man elsker...okeeey. Det er greit.
Idag (som sagt) har jeg vært ute, men før det spiste jeg en kjempe god frokost. Når klokka  begynte å nærme seg 4, dro jeg på håndballkamp. Og vi vant! Det ble jeg glad for, for dette var sesongens siste serie kamp. Vi vant 16-10 eller noe sånt. Når jeg kom hjem, var den enda mere ute. Føler at jeg egentlig har brukt tiden i dag sånn passe bra. menmen. Julie kom til oss etter kampen også spilte vi litt monopol.
Det jeg ikke liker med søndager er at man vet at når man våkner neste dag, er det mandag. Haha. Men mandager er vel egentlig ikke noe høydare for noen, er det?
Må bare si at det ikke er lenge til vi drar til New York!!! Gleder meg noe helt sykt! Kommer til å shoppe en del, se på frihetsgudinnen, ta en gul taxi, empire state og myye mer! Kommer til å storkose meg utrolig mye i New York!
Nå får jeg gjøre noen forbredelser før morgendagen, spise litt og legge meg, Så snakkes!
Hva har du gjort idag?

- Auris♥
Nyter en leksefri dagHeisannnnn! :)

Nyter enda en ny leksefri dag. Seriøst, for de som har muligheten til å gjøre lekser i forveien; doo it! Det er virkelig verdt det. I de siste to dagene har jeg følt at det har vært fredag, fredag!
Har vært på håndballtrening som varte i 1 og en halv time, også var det hjem til mat. Etter det har jeg spilt litt og bare tatt det heelt chill, hehe.
Har laget meg en liten kosekrok ved siden av peisen, der hvor vi har veden, bare at veden ikke er der da.
Så her sitter jeg med tepper og puter. Isted satt Frida her, men jeg gikk opp for å ta bilder og når jeg kom ned igjen...så hadde Frida vært i peisen. (det var heldigvis ikke fyr i peisen.)
Men gjett hvor skitten hun var! Herregud, der går hun, så fornøyd. Haha, hun som er så hvit i pelsen...no more! Hun får ta det bort i snøen.


Så også på en film som heter Beverly Hills Chihuahua 3. Haha, elsker sånne hunde filmer, og katte filmer. Blir aldri lei av slike filmer! Uanseeet: det ble litt godteri fra kinoen i går, som vi satt å spiste litt når vi så på filmen. Samtidig som det ble saft og potetgull. Noen ganger er det bare skikkelig herligå å vite at man ikke har nooe man egentlig skulle ha gjort.

woops..litt "blurry"
Og det andre bildet ble andre vei..så ja. Flink fotograf..eh, det kan diskuteres. :P

Og forresten: Tuusen takk for de som leser bloggen min. Dere aner ikke hvor glad jeg blir når jeg logger inn og ser de fine kommentarene og leserne. Det betyr så mye, og dere  er så oppmuntrende! Skal, skal, skal skjerpe meg nå. Har jo ikke blogget så aktivt i det siste, men nå skal jeg prøve å blogge aktivt fremover til påsken, for jeg tviler egentlig på at det blir noe spesielt mye blogging i påsken. Men skal ikke si noe sikkert. Men etter påsken så blir det aktivt igjen, i promise! :D
men takk, takk, takk, takk, takk, til DERE!


- Auris♥

dagen min...Hei snuppies!

Idag har det vært en egentlig kjempe fin dag. Har kjent på at denne uken har vært kjempe fin, og skoledagene har jo bare gått sååå fort! ahh, deilig! I tilegg så fortalte jeg om at vi skulle ha matteprøve, og den gikk faktisk veldig bra, i følge det jeg tror, da. Har også vært på trening i dag, til tross for hånda mi, men det gikk faktisk veldig bra. Og jeg merket at det faktisk nesten gjorde mest vondt i den andre hånda, fordi jeg har brukt den så mye! Og i tilegg, tidligere i dag, så fikk jeg sånn sommerfølelse at jeg startet å slå hjul. Ikke den beste tingen man kan gjøre med skadet håndledd, nei.

Men i morgen kommer kusinene mine fra Trondheim på besøk, så det blir kanskje ikke verdens mest aktive blogging, siden vi ikke ser dem så ofte osv. Men skal prøve å blogge det jeg kan.
Kl 8. idag. Altså for ikke å lenge siden, fant jeg ut at jeg hadde glemt at jeg hadde lekser. HVOR SMART GÅR DET AN Å BLI?? Men heldigvis hadde vi ekstremt lite lekser, hehe.
Så nå skal jeg bare gjøre dem, også har jeg tenkt til å rydde ut av alle bager og klær og alt. Og hele rommet også. Sånn går det når man gjør det beste først. haha, går nok bra.
Forresten; til dessert i dag ble det vannmeloner. Lukten av vannmeloner får meg til å få skikkelig sommerfølelse og bli skikkelig gira. Tror nok ikke jeg er den eneste som eeeelsker vannmeloner?
nei. haha, summerfeeeling jaa!! Og siden jeg ikke hadde noen spesielt fine bilder, tok jeg biler av vannmelonene. tihi, får dere sommerfølelse?

- Auris♥

short day, thats wednesdayHelluhellu!
Som vanlig, har det vært en kort dag. Dagen gikk jo kjempe fort! Akkurat nå er Emma hos oss, og skal snart starte med lekser. Idag kommer det egentlig til å bli en veldig pugge dag, for det er matteprøve i morgen. Apropos pugging og prøver og sånt. Vi hadde samf. quiz og gjett hvilket lag som vant! Det var oss det! Jeg var på lag med to andre, og vi fikk oss en sånn godteri, jordbær ting. Vet ikke hva det heter. På veien hjem ble den spist opp, tihi. Kjeempe god. Smaken av seier! Neida..øh jo. :P (neida)

Igår fikk jeg også ny header. Syntes den er driitfin! - Takk Maiken!

Idag har jeg satt meg et mål, om å virkelig konsentrere meg med leksene, og øve ordentlig!
Har ikke større planer enn det, men det blir nok et innlegg til i hvertfall. So stay tuned!

Hva syntes du om headeren? // Hva skal du i dag? // Hvordan har din Onsdag vært?
- Auris♥

kveldenHellu!

Ahh..så digg. Må si at jeg er ganske heldig som har såpass lite lekser. Selvom det var en god del sider vi skulle lese, men ikke noen oppgaver. Så utover kvelden går vel egentlig til matteprøve-øving. Matteprøven er ikke før på torsdag, men øver selvsagt i dag likevel. Også går det nok til å lese gjennom leksa, en gang til. I morgen skal vi nemlig ha en slags lag-quiz og vinneren får premie. Så bør leses gjennom flere ganger. Så..når jeg tenker meg, så har jeg litt foran meg. Haha.

Men bort i fra skole. så har jeg laget en midlertidlig header, også skifter jeg når Maiken blir ferdig med headeren. Hehe. Også har jeg endret litt på forskjellige ting og justert og alle greier. Fint å få gjort. Egentlig nå, skulle jeg vært på håndballtrening, men i og med at jeg har skadet håndleddet, så tar jeg en hvile dag til. Men i morgen er det på`n igjen.
Dere skulle bare sett meg. Sitter og skriver med en hånd, dere aner ikke hvor lang tid det tar!


haha! Egentlig veldig rare bilder, men bare tok dem i farta. Hele senga mi er dekket med alle putene, det er så digg å ligge der. Haha! fritids...neida.
I går til kvelds lagde Kristin havregryns pannekaker til oss. Det var jo sååå enkelt å lage, skjønner ikke at vi har gjort det før. Jeg bruker bare blåbær syltetøy, fordi det er mest saftig. (ofc)
Hehe.
Men til poenget mitt. Vi hadde noen poteter fra i går, og jeg bestemte meg for å lage bakt potet i mini versjon! Jada, i går var det pannekaker og i dag er det poteter..hva blir det neste?
Men uansett, syntes det er litt godt å lage noe spesielt til kvelds.
but goodbye!<3
Hva skal du gjøre resten av kvelden?
- Auris♥

oh yeah, its mondayHallohallo!♥

Har nettopp spist middag, og tidliger i dag var jeg med Marie. Vi satt med lekser helt til kl 5, og når vi ble ferdig, innså vi at det bare var en halv time igjen, og jeg hadde fortsatt ikke gjort matteleksa!
Gaash! haha. Vi hadde jo pratet en stor del av tiden, men også arbeidet med lekser. Men så kom jeg hjem og gjorde ferdig leksene, og det var egentlig veldig digg å bli ferdig med leksene før middag. Syntes alltid det er digg. Men, ja. Nå er det mandag! Og for å si det sånn er jeg ikke så glad for det. Vi har blant annet matteprøve på torsdag, og jeg føler kanskje at jeg bør øve litt mer enn det jeg har gjort.
Og jeg tror forresten jeg tar spørsmålsrunden på innlegg istedenfor på video. Beklager! Det er bare det at jeg ikke har fått spilt den inn enda, og det er min feil! Neste gang måå det bli video, men for at dere skal få svar på spørsmålene så fort som mulig lager jeg det på innlegg i dag.
Har også lyst til å lage et wants innlegg, men nå bør jeg roe ned, haha! Men ærlig talt, så vanskelig kan det ikke være å lage en liten video. Så skal skaffe dere en video om ikke så altfor lenge!

Hva har du gjort i dag?
- Auris♥

perfekt dag - sola skinnerHeisann søte lesere!

Må bare si beklager for at det ikke har blitt noe blogging tidligere i dag. Grunnen er faktisk at jeg har hatt en kjeempe fin dag, og holdt på med såå mye annet!
Haha, har egentlig ikke skjønt hvorfor jeg ikke har satt meg ned å blogget før nå....
jaja.

Idag våknet jeg kl. 9 sånn ca for å dra på håndballkamp. Våknet jo hos Sofia, for jeg hadde jo overnattet der. Spiste deilig rundstykke med nutella til frokost også var det på håndballkamp. Jeg så jo på, istedenfor å spille selv, men igjen..det er pga håndleddet. Sofia ble også med og det var koslig!
Når vi kom hjem, steika sola noe sykt! Man kjente det i ryggen. Sofia ble med oss hjem, også etter håndballkampen og vi løp opp for å skifte til litt sommerlige klær.
Så på meg ble det t-skjorte og olajakke, og jeg var fortsatt varm!
Vi ble jo så gira på sommer at vi prøvde å måke bort all snøen i hagen...det funka litt dårlig.
Men har hatt en veldig fin og sommerlig dag!
Møtte også Maria, som vi var med også litt. Vi satt oss opp på terassen og koste oss i sola!
Her er noen bilder fra dagen:


Kinder Maxi milkshake!!<3

Hoppet nettopp ut av dusjen, og før det lagde jeg den herlige milkshaken! namnam!!
Resten av kvelden går nok til pc og sånt. Men vi snakkes i morgen!
Hva har du gjort i dag? // Har det vært sol oss deg?
- Auris♥

overnattingHeisann!

Nå har forresten meldt meg inn i Bloglovin, så du kan gjerne følge meg ved å trykke på knappen til høyre under teksten om meg selv. Da kan du følge med på de nyeste innleggene mine.
Men bort ifra det..
Nå er begynner det å bli en stund siden vi spiste middag. Oste fondyen, var goood! Nå sitter vi i kjellerstuen og koser oss. Blogget litt sent, men det var fordi vi går på rund gang, på å blogge. haha. Og jeg var sist.
Og at på til klarte Kristin å glemme minnebrikken til kameraet, så det blir få "bra" bilder. Tenkte også å legge ut noen bilder som var på minnebrikken, men det får jeg i hvertfall ikke gjort i dag.  Men kameraet husket vi!  Men det hjelper ikke uten minnebrikke.


Ja..det var jo fint bilde av meg.Så da ble det photo booth cam.
Resten av kvelden går vel til pc og mobil, i think. Og prating! 
Men vi snakkes i morgen!
Har dere en koslig kveld? // Hva syntes du om bildene?
- Auris♥

slappe av dagHeihei!

Haha, føler at overskrifter ikke er min sterkeste side. Velvel. I dag har det vært en slappe av dag og en kose dag. Men også litt stressende. Vi avsluttet dagen på skolen medå gå på skøyter og så måtte jeg kjappe meg hjem for å rekke håndballtrening. Og HELDIGVIS ble vi kjørt av moren til Emma, noe som sparte oss fra sikkert et kvarter! Soo thank you!
Vi kjøpte oss en kako på veien til trening. På treningen klarte jeg å snuble og lande på hånda, eller håndleddet eller hva jeg skal si. Så jeg har kjempe vondt i håndleddet, så det er litt vanskelig å skrive, faktisk!
MEN! Etter jeg kom hjem ordnet jeg meg dip og gullrøter! Naaam! Skal bruke resten av dipen til potetgull-dip. Haha.

Planene for resten av kvelden er å øve til norsk prøve. Noe som var den eneste leksa vår tror jeg, så det er ganske digg!
Også blir det å dusje, og sånn.
Nå har forresten maleren i huset blitt ferdig med heele 1. etg. Jeg er imponert! På 3 dager eller no. Kjempe fint ble det i alle fall!


Kjenner at jeg er veeeldig støl etter trening og øvelser. Når jeg skal gå ned trappa, er det ikke bare bare å flytte beina. Haha!
Hva har du gjort i dag? // Liker du gulrøter og dip?
- Auris♥

onsdagHallo hei!

Argh! For en dag! Vi hadde gammeldags skoledag (noe som var gøy) men før det hadde vi ikke det, og da var det fult rabalder i klassen! Trodde jeg skulle dø. Er det mulig og i det hele tatt oppføre seg sånn som det? Men de ellers tingene vi har GJORT har vært greit. Har også vært på tennis trening, noe som vanlig var gøy! Pappa kom og henta oss, så gikk vi hjemover sammen. Det ble en liten stopp innom et bakeri der jeg og Kristin delte sjokolademuffins og sånn sukker-bolle. jaja, sunne vi!
Haha, neida. Nå har jeg skiftet til joggebukse og sitter fredelig på skriverbordstolen og blogger. Jepp, mer spennnende kan det ikke bli. Vi har jo maler nede som forresten veeeldig snart er ferdig med hele 1. etasjen! Gleder meg ekstremt til alt blir ferdig, og ikke minst når helle oppusing/inredning prosjektet er over for jeg VET at resultatet kommer til å bli bra!
Men nå har jeg noen lekser i vente, og det er ikke få tror jeg. - Dessverre..
Også etterpå drar familien bort til bestemor for å spise middag der, og aner ikke hvor lenge vi blir der.

Hvordan har din dag vært?
- Auris♥drar på treningHei folkz!♥
Nå har jeg nettopp spist middag. Før det har det vært en skoledag som egentlig gikk helt fint. Etter det dro jeg en tur til Sofia, skulle bare være der litt pga maleren vi har, også er det så koslig og være der. Stina var der også, også tok vi noen bilder. Snart drar jeg på håndballkamp, og flaks for meg har vi ikke lekser, bare forbredelser til i morgen. Det skal være sånn gammeldags-skoledag-dag. haha.
Også skal jeg få lagt meg. Spørs om det blir noe mer blogging fordi treningen slutter litt sent, men stay tuned!
Her er forresten noen av bildene vi tok:


Haha, glad i dere, jentene mine!
Hva syntes du om bildene? // Hvordan har din dag vært?
- Auris♥

lang dagHeihallo! :)

Jeg har nå plantet meg godt ned i sofaen nede i kjelleren. Vi har allerede begynt å pusse opp hele 1 etg. Jeg regner med at det kommer til å bli mye tid nede her i kjelleren. Men det blir fint til slutt!
Akkurat har jeg veldig sliten. Har holdt på med lekser og før det møtte jeg og Kristin mamma på Egon for å spise der. Som alltid, var det veldig godt. Mandag er jo aldri den beste dagen, så jeg ble glad da mamma lurte på om vi skulle ta en tur på Egon. Det blir på en måte en liten "break" i hverdagen. Men syntes det var litt koslig å komme på skolen igjen, selvsagt. Men er ikke HEEELT i topp form, enda. Men det går seg nok til.

...forresten: Om ikke så lenge skal jeg klare å få spilt inn ukens spørsmålsrunde. Jeg vet, det blir liksom ikke "ukens" men det er vel egentlig fordi jeg kanskje må ha nok spørsmål til å få laget en spørsmålsrunde. Og..ja, dere skjønner. Men SKAL få spilt den inn i løpet av uken. Gjerne minn meg på det. ;)

Hvordan har din dag vært? // Ser du frem til spørsmålsrunde videoen?
- Auris♥

21.02.2013Heisann!

Dagen i dag startet med en liten skitur. Den ble veldig kort, fordi jeg følte meg så dårlig. Men er mye bedre nå. Etter vi kom hjem startet jeg og Kristin på middagen. Vi skulle nemlig lage middag og dessert. Noe som gikk bedre enn forventet. Hehe. Det var vel egentlig kort oppsumert av dagen.
Etterpå nå skal jeg se på 4 stjerners middag og få lagt meg litt tidlig. (ja..det skjer nok...men skal prøve!)
Tenkte kanskje å ha et lite "anbefaling av lipsyler" innlegg. Bare hvis dere er interessert?
Må nesten slenge med noen inspirasjons bilder ettersom kameraet ikke har mer batteri.
// Alle bildene er fra Weheartit.com //

Måtte bare slenge med en sang kalt "Happiness"
Syntes egetlig den er veldig fin!


Lyrics..<3

Likte du bildene? // Hvordan har din dag vært?

Sol og NESTEN sommer
Heisann hoppsann!♥
Ahh! Så digg det er med sol! Tok forressten noen bilder som jeg vil vise dere, som viser at det er litt sol i hjemmet!
Etter jeg kom hjem fra Maria hadde sola stått og steika i HELE dag, så det var nokså varmt når vi kom inn må jeg si!
Har vært sol hele dagen, og har nesten ikke snakka om så mye annent en sol i dag.
Du aaaner ikke hvor mye jeg lengter etter sommer! Jeg gleder meg til å bade, sola som steiker i ryggen, grilla pølser, slippe å gå med jakke o.l, flipp flopper og alt!
Måtte ta noen bilder av det nydelige været i Oslo!♥

Så nå er det sol og NESTEN sommer!
Hva syntes du om bildene? // Er det sol hos deg?
- Auris♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits