Spørsmålsrunde!Heisann!

Nå trodde dere at det kom spørsmålsrunde, men det er litt få spørsmål til det. Har fått inn totalt 4 spørsmål og det blir litt rart å skrive et helt innlegg om fire spørsmål. Så tenkte bare å påminne dere på at det fortsatt går an å stille spørsmål til meg, og gjerne skriv det i dette forumet!

Ellers må jeg få gjort en gooood deeel lekser selvom det begynner å bli sent. Skal nemlig på hyttetur til Maria i helgen og da må jeg få gjort en del lekser, siden jeg ikke får gjort det i helgen. Gleder meg til i morgen for da drar vi. Og ja...jeg må også få pakket. Såå har litt å gjøre i kveld. Lagde meg forresten chai latte etter middagen som var SUUUPEER godt! Veldig enkelt også! 

Syntes det er litt vanskelig å finne på noen ting jeg kan ta bilder av så om det er noen tips til hva jeg kan skrive om som anbefalinger, oppskrifter osv er det bare å kommentere det også!

Dette ble et litt rart innlegg, liksom alt blandet i ett, så tenkte å fulføre stilen med noen bilder jeg fant fra weheartit, haha. Before i die trio...lol. Tenkte jeg måtte ha noen bilder.
Håper dere har hatt en fin dag, må nesten starte på den neste runden med lekser. Yey, jeg har det gøy. haha, neida. Da kan jeg bare kose meg resten av ferien. Sorry for dårlig innlegg...

Har du gjort noe som står på bildene? // Hva lurer du på til spørsmålsrunden?

- Auris

Da er 2013 over...Hei!

Lenge siden sist! Tenkte å starte å blogge igjen siden jeg syntes det er utrolig morsomt, men har sjeldent noen bilder på lager. Men uansett...

Nå er 2013 over, og det betyr nytt år, nye muligheter. Nå kan vi alle starte på et år som forhåpentligvis vil bli et bra år! Håper alle har hatt et fint år i 2013, det har i alle fall jeg. Men som mange andre håper jeg 2014 blir enda bedre. Man håper jo alltid at det neste året blir så bra som mulig! Men da tenkte jeg rett og slett å starte året med å blogge. whoooh. Haha.

Tror ikke jeg skal forsøke å ha sånn "året som gikk" - innlegg som er fylt med alt som har skjedd i 2013, det kan bli litt vanskelig. Men har jo begynt på ungdomsskolen, noe som er utrolig morsomt. Eller morsomt og morsomt, haha. Men siden alle må gå på skole så...ja. Nå bare babler jeg. Skriver alltid mye teksten på bloggen og det er ikke alltid like gøy å lese. Men må bare få sagt at jeg bruker en stasjonær pc for tiden siden min pc rett og slett er brannfarlig i følge mamma og den suser veldig mye. Og enda har jeg ikke funnet ut hvordan jeg kan laste bilder over til pc fra kameraet, men det skal jeg vel få til etterhvert. Her er i hvertfall noen bilder jeg tok på en tur vi tok 1. Juledag. Hunden er foressten besteforeldrene mine sine som var på besøk fra Trondheim i hele juleferien. Det var utrolig hyggelig! :-)Tenkte å ha en spørsmålsrunde her på bloggen om ikke så altfor lenge, så bare spam kommentarfeltet med spørsmål. hehe. Svarer på alle, hvis det ikke blir altfor mange. (tror ikke det blir det.)

Noe du lurer på?// hvordan har 2013 vært for deg? 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits