2dayHei!

Sto opp ganske sent i dag, men følte meg veldig uthvilt etterpå. Dagen startet med litt frokost og en kort skitur etter det. Det var utrolig bra gli, så da ble turen enda bedre! Etter turen måtte jeg gjøre noen engelsk lekser og det var heldigvis ikke så mye så jeg ble ferdig før middag. Siden jeg har fått regulering syntes jeg det er ganske vondt å spise. Siden tenna flytter litt på seg, har jeg ganske vondt i tenna, men det har begynt å gå over. Nå er det gnagsårene i munnen som er værst. jaja, det blir bedre for hver dag som går. Har bare regulering på sidene, men skal få i midten etterhvert.

Fikk forresten det jeg bestilte fra E.L.F for noen dager siden. Tenkte å vise dere det fordi jeg har prøvd litt allerede og alt er så langt utrolig bra! Anbefaler alle til å kjøpe..hiihi.


Leppestiften er i fargen party pink. 

Hadde egentlig ingen planer om å vise dere dette, skulle heller ha wants men når jeg hadde funnet frem wantsene mine fra forskjellige nettbutikker, lagret jeg bildet feil eller noe, så jeg vet ikke om jeg orker å prøve igjen. haha. Har sittet her i snart 3 timer og burde øve litt mer på en gloseprøve vi har i morgen og rydde rommet. Først og fremst pulten, der er rotet! jaja, ellers, da. haha. Vet jeg alltid sier jeg skal få ryddet rommet, gjør det aldri. Men vi snakkes! :-)

Hva har dere gjort i dag? 

- Auris♥

Innkjøpene i dagHei alle dere!

Blogget ikke i går, fordi jeg ikke fikk lastet over noen bilder. Da følte jeg ikke vitsen med å blgge heller. Men hadde tatt noen bilder klare til to innlegg, men fant ikke ut hvordan jeg skulle laste pver bildene. Men nå skal jeg få det til. Har litt mer tålmodighet nå. Hehe. I går så ble det jo helg, noe som var veldig fint fordi jeg har noen prøver jeg må øve på som jeg ikke har øvd på. Må få øvd litt før jeg legger meg og en god del i morgen. 

Men for å snakke om dagen i dag sto jeg opp, dro på senteret med Sofia og Kristin og etter det var det av gårde til onkel, tante og kusine for gløgg og restaurant. På senteret fikk jeg brukt mesteparten av gavekort som jeg fikk til jul på h&m. Kjøpte 3 ting derfra og 2 ting fra TGR. Her er det jeg kjøpte.


Nå skal jeg spise kveldsmat. Dagen har egentlig gått veldig fort. Hadde planer om å øve til rle-prøve, øve til naturfagsprøve, dusje og pakke ut bagen fra nyttårsaften. Det får bli i morgen. Haha. Håper dere har hatt en super dag! Husk å kommenter spørsmål i kommentarfeltet på posten nedenfor. Snakkes!

 

gårsdagen + new in!Hei!

Kan ikke si at jeg har hatt dårlig tid og derfor ikke blogget, for har ikke hatt lekser i hele uka. Noe som minner meg på at jeg har en engelsk lekse til Tirsdag...

Ja, uansett! Tenkte å fortelle litt om gårsdagen for da hadde vi fri. Eller nesten da. Hele ungdomskolen skulle på jobbskygging. Jeg ble pappa, Kristin ble med mamma. Har faktisk aldri blitt med på pappa sin jobb, så det var ganske spennende. Vi skal lage en power point presentasjon av jobbskygging. Så jeg måtte notere hva han gjorde til en hver tid.
Siden pappa var på telefon møte eller hva det kalles, og mamma var med en venn, måtte jeg og Kristin lage pizza. Frossen pizza. Og det endte med at jeg gjorde alt, helt til jeg brant meg på rista og det gjorde voondt! Haha, har brannmerke på tommelen og måtte gå med kaldt papir resten av kvelden. Vi tok også oss en tur til Emma, så der måtte jeg løpe på badet for å skifte papir til tommelen hele tiden! Jaja, koslig hos Emma var det! Men her er noen bilder fra kveldsmaten min:


// sorry for mørke bilder..

Det ble da pizza med rømmedressing og melonbiter! Naam!
Snart må jeg hive meg rundt og gjøre lekser, lage meg mat og pusse tenna før jeg skal finne på noe med en venn. Mulig vi drar på kino, but that isn`t decided yet!
Så here we go med dagens bilder:


// Genser fra h&m

Sto opp kl 10 i dag, også fikk jeg så lyst til å hente posten, få litt frisk luft, liksom. Hehe.
Så når jeg åpnet postkassa så, så jeg en ting fra coverbrands. Hadde jo bestilt noe fra coverbrands men visste ikke at det kom så fort. Bestilte rett før salget sluttet.
Jeg ble kjempe fornøyd! Haha, det er hot mama blush-en fra The Balm!
Etter tre dager kom den i posten! Imponert!!


Liker den så godt fordi den er så naturlig med litt shimmer i. Så, ja. Fornøøøyyd! Haha, var litt glad for at den kom så fort så jeg vekket Kristin. KJøpte den for bursdagspengene mine. 138,- kr kostet den.

Har du prøvd Hot mama blushen? // Hva syntes du om den?
- Aurora

denim day - innkjøp!Hei!

Igår var det en stressa dag, for å si det sånn! Derfor fikk jeg ikke blogget. Det startet med skole, så var det hjem å kle på seg, ordne seg og spise fordi jeg skulle på bursdag til Emma. (som var utrolig koslig forresten, håper du hadde en strålende dag, Emma!) Bursdagen startet ikke før kl.halv 6, så før det dro jeg og Kristin til byen for å møte mamma, der vi shoppa litt, tihi. Må VIRKELIG slutte å shoppe nå, for å spare litt penger til New York. Uansett, vi dro innom en cafè og litt forskjellig, før vi dro fra byen og tok trikken direkte hjem til Emma. Så var det bursdags tid! Kan godt legge ut bursdags antrekket hvis dere vil? Er dere interessert i det? Også dro vi på besøk sånn ca kl 8-9 på kvelden OGSÅ var det hjem.
Ja, som sagt en travel dag.

Men i dag har vi stort sett vært med Sofia i hele dag, hun dro nettopp. Tidligere i dag solgte vi smykker og litt sånn vi hadde laget for å skaffe oss litt moneeey! :)
Også kjøpte vi påskeegg og kakao. Namnam!
Etterpå drar familien til Sofia (igjen) for de har invitert oss til en sånn liten "fest". Det er bare oss da, også blir det sveitisk ostefondy. (aldri smakt!)
Men her er innkjøpene fra i går. Kjøpte bare Denim ting. Klart, jeg kjøpte "bare" to ting.


Ahh! Den er virkelig fin! Har ønsket meg en slik en stund nå, tihi. Kjøpte denne på Zara for 249,- kr


Ahh! Olajakke! Noe jeg har ønsket meg såå lenge! Endelig fant jeg en ganske billig, og veldig fin! Likte den veldig godt! Fra h&m for 249,- kr den også.

Men nå må jeg pakke. Skal til og med overnatte hos Sofia. Det kommer nok til å bli veldig gøy! Vi må dra tidlig fordi Kristin skal på håndballkamp.. Jeg skal være med å heie og ja...være ivrig som jeg ellers ville vært. Men kan ikke pga håndleddet. :(
Hva syntes du om innkjøpene? // Hva har du gjort i dag?
- Auris♥

school tomorrowHeisann dere!
Jeg vet at det nesten ikke har blitt noe blogging i vinterferien, men det er fordi jeg har vært syk halvparten av vinterferien. Nei..ikke gøy! Håper virkelig jeg får meg en god natts søvn og blir bedre til i morgen. Jeg vil helst bli frisk til i morgen. Virkelig!
Idag har jeg kjeda livet av meg, haha! Har seriøst ikke gjort noen ting i dag. Dagens høydepunkt var da jeg og pappa kjørte bort på bakeren og kjøpte oss en baguett i håp om at jeg skulle få tilbake matlysten.
Det er egentlig veldig trist at det er skole i morgen, etter en kjapp men fin vinterferie. Ahhh..vet ikke hvor lenge det er til påskeferie men håper det er snart, haha. Sånn er det! ♥
Har forressten glemt å vise dere noen av innkjøpene mine for noen dager siden.

Denne boka gleder jeg meg til å lese! Kjøpte den på mamut salg for litt over 100 kr. Kjøpte boka på "ARK"

Denne lipsylen er kjempe god! Og bedre er at den er solbeskyttende. Nice!! Haha, Burts Bees lip balm kjøpte jeg for 69 kr på en landhandel. Men det går ann å kjøpe en lignende på Coverbrands.Syntes?

Litt nytt - innkjøpHallohallo!

Grunnen til at det ikke ble noe blogging i går er fordi når jeg sto opp så spiste jeg, dusja også dro jeg og Kristin til Maria. Vi hadde planlagt at vi skulle være sammen i hvertfall en gang i vinterferien, hehe.
Når vi kom dit bestemte vi at vi skulle overnatte også. Så det var koslig! Som alltid er det kjempe morsomt å være med Maria. Altså det ble på en måte litt travelt, hehe, men vi dro på senteret for å se i litt butikker osv. Også er det så praktisk å bare ta bussen bort til senteret og det tar jo null tid!

Uansett, når vi kom på senteret ble det vel ikke bare å se. Jeg fant meg blant annet en olajakke som jeg syntes var såååå fin! MEN den kjøpte jeg ikke, fordi den var litt syr i forhold til at jeg sparer som en GAL til vi drar til New York. (føler det blir litt mye prating om meg, butikker og New York)
Der kjøpte jeg noe for total sum på 80 kr! Og jeg ble som vanlig super fornøyd! Det var ikke store greiene, men det gjør selvsagt ingenting! Fant i tilegg en god del ting som jeg ønsket meg...men jeg måtte roe ned litt. Haha.♥

Det ble ett par perleøredobber. Jeg mister ALLTID mine, hehe. Jeg syntes perleøredobber er så fint, og det går til alt! Så jeg måtte bare ha, tihi.
20,- kr fra Glitter. (tro de var på salg. Disse er ikke "pure silver" eller hva det heter.)


Også kjøpte jeg pudder og kost fra H&M. Jeg og Kristin deler på dette, siden vi bruker så lite sminke at det ikke er noe vits å ha hver vår. Men vi bruker det på bursdager o.l så vi skal nok kjøpe vårt eget en annen gang. Men det er praktisk å dele.
Compact Powder i fargen country beige:
49,- kr

Kost fra h&m
29,- kr
Betalte bare 30,- kr for det tilsammen fordi jeg og Kristin deler. Litt av et kupp! Haha..
Jeg vet ikke om dette pudderet og kosten er akkurat det "beste", men det er en god start, syntes jeg!I tilegg kjøpte jeg meg en ansiktsmaske som kostet 20,- kr tror jeg. fra h&m
Ansiktsmasken tok vi på, på kvelden. Hehe, for morroskyld. Jeg og Maria kjøpte en peel-off maske, så vi bare kunne ta den av/pille av/ rive av..holdtejegpååsi..
Morsomt!

Syntes om innkjøpene?
- Auris♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits