You`re the inspirationHei!

Nå er jeg hjemme for jeg føler meg ikke helt i form. Kommer nok på skolen i morgen, men våknet med kvalme og sår hals.
Tenkte uansett å slenge inn et innlegg og siden jeg ikke så mye motivasjon til å ta bilder selv, velger jeg heller ut fine bilder fra weheartit.com.

Håper dere får en fin dag og kommenter gjerne om dere liker sånne innlegg. 

- Auris♥

kose dagHei!

Lenge siden sist, ja. Har egentlig ikke så mye å si om det. Har heller ingen bilder men i ste så jeg litt på weheartit bilder. Fant mange bilder men lagde bare en kollasj av 4 bilder, så det så...

Har gjort veldig mye lekser i det siste etter min smak, og nå er jeg endelig ferdig med leksene frem til tirsdag for da får vi ny lekseplan og da er det på`n igjen. Men gleder meg veldig til en leksefri helg, hvor jeg skal overnatte, dra til byen og slappe av. Blir kanskje en skitur også. Men nå har jeg planer om å tøye til spagaten, for jeg skal nemlig komme meg ned i spagaten snart. Mest for moro skyld, hehe.


- Auris♥

Søte søndagHei alle sammen!

Vet virkelig ikke hvorfor jeg skrev søte søndag som overskrift. Det har kanskje noe med at jeg spiste sjkolade nettopp. Det er trist at det er tomt i skåla. :/
Haha, ok. Bort i fra det jeg syntes er ekstremt trist til...dagen. Dagen har vært kjempe fin! Våknet litt sent, men startet dagen med et kafè besøk med mamma og søsteren min. Der traff vi noen venner av mamma og deres barn. Hun er fire år gammel, btw. Har også fått øvd på rle prøve. (endelig!) Nå har jeg nettopp spist pinnekjøtt.  ja..det var interessant, tenker jeg! 


Litt inspirasjon i hverdagen må man ha. Selvom det ikke er hverdag, men nå er helgen snart over! Har hatt en kjempe fin helg. Motivasjon for dagene fremover er at det ikke er lenge før vinterferie, tenk det!
Men FØR det, skal jeg faktisk få regulering! Gruer meg nesten litt, for jeg kommer til å savne tenna mine litt. Haha, lol, skjønner ikke det egentlig. Men blir deilig å få retta opp i det nå. Dessuten har jeg no trukket 4 tenner, så nå er det ingen vei tilbake. Haha, nei jeg må ikke tenke på det sånn! :-)

Nå får jeg øve litt mer på prøve og bare slappe av resten av kvelden! Ha en fin kveld videre!

Husk å still spørsmål ril spørsmålsrunden. Du kan kommentere i dnne forumposten: her. 

Hva har du gjort i helgen? // Hva gir dere inspirasjon?

summer inspo - taken by meHei!

For en god stund siden var jeg og familien i Tyrkia. Mellom all bading, spising og kosing, tok jeg noen bilder. Selvsagt ved stranda, og jeg får veldig "late summer night" følelse. Haha!
Kanskje ikke så rart når jeg tok bildene når vi spiste, og vi spiste rundt 7 tiden kan jeg tenke meg. Eller i hvertfall litt sent.
Lagde en liten collage av bildene, og bam! (tihi) så fikk jeg den følelsen.

Ble ganske fornøyd. Alle bildene er tatt av meg eller Kristin (søstra mi, www.kristinlife.blogg.no)
Var ikke store greier, men tenkte å vise dere det, da.
såå, hva syntes dere om inspirasjonen? // Fikk dere "late summer nights" følelsen?
- Auris♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits