God natt!Hei!

Sorry for lite blogging. Tenkte egentlig bare å si hei og takk til dere som fortsatt leser bloggen min. Setter stor pris på det!

Nå sitter jeg på mobilen med 2 prosent strøm og er snart klar for å legge meg. Er forferdelig trøtt men kom meg selvfølgelig ikke i sengs før nå. Har fått gjort noen lekser så jeg kan i hvertfall få sove med god samvittighet. Enda jeg har en god del igjen. Har fått laget meg en weheartit bruker. Legger ut bilde jeg syntes er fine. Heter Aurora Stålen så det er bare å følge meg:)
Men da snakkes vi!

Mini hai, assa. Tok på den. Haha:)

Ja, det her var noen av bildene jeg til når jeg var i København i høstferien. En utrolig koselig ferie. København er forresten nesten som London. Søtt og fint. Haha. Utrolig fin by i hvertfall!

Natta!

- hva gjorde du i høstferien?

yes, i`m doneHelloo!

Da er jeg endelig feridg med å rydde rommet. (nesten)
Har vært mange uker med rommet fult av klær strødd utover gulvet, pulten og krakken. Ikke bra! Haha, men nå som det er uannagjort så er det faktisk ganske lettende. Har også skrevet ferdig engelsk historien til Tirsdag. Og har en lekse til onsdag, som jeg er 100% forbredt til, så føler jeg har fått ganske mye ut av hodet. Hehe.

Sofia overnattet fra i går til i dag. Eller overnattet og overnattet. Vi døgna! Vi begynte å tenke på å døgne i ti tiden, og da var det liksom å survive gjennom natten, neida. Men prøblemet er at tanken på å være oppe hele natten var litt slitsom tanke, men vi ble oppe til kl 3. Ikke så ille det! Vi fikk brus og popkorn, og tok ned dynene og satt helt til kl 3 og så på "How i met your mother".
Når vi sto opp i tolv tia så hadde vi et aldri så lite moteshow. Haha.Vi kledde oss etter tema og det var sykt gøy! Haha. Kidsss...

Men nå er det Tzatsimi tid. (har ingen anelse om hvordan det skrives..)

...og ellers har det regna i hele dag. -.-

Ja, det var alle bildene. Mulig jeg legger ut noen andre bilder som sofia tok av dagen. Har som sagt regna, så kan ikke være ute å ta bilder, og inne har jeg tatt så mange ganger. Haha.
Men dere fikk en oppdatering i hvertfall. See u soon!

- Auris♥

Hva har dere gjort i dag??

Herlig kveldsmatHeisann!

Da har jeg sittet med leksene, tja...en good stund nå. Og endelig er jeg ferdig! Føles så deilig! Ble nesten sliten i beina av å sitte.. (er det normalt?) eller så er det fordi jeg er støl.
Uansett, men en gang jeg ble ferdig med leksene skiftet jeg til kosetøy og lagde jeg meg kveldsmat. En utroooolig god kveldsmat, faktisk!♥


Vet ikke hvor delikat det ser ut...men godt er det!
Det eneste man trenger er naturell vanilje youghurt, melon, rosiner, havregryn og linfrø.
Du blander dette sammen på elegant vis. Haha, neida. Men ærlig talt, det er en fordel det.
Veldig enkelt, friskt og godt!

Resten av kvelden går vel til å se på blogger? Og se på tv, da. (as usal)
Så ha en fin kveld videre!
Hva skal du gjøre resten av kvelden?
- Auris♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits