LinkrundenHei! 

Som noen avdere sikkert fikk med satt jeg i gang en linkrunde. Jeg har valgt ut en "vinner." Vel, vinneren vinner vel egentlig ikke annet enn at hun blir vist på bloggen.  Jeg syntes alle bloggene var veldig fine, men jeg vagte ut espero.blogg.no

Jeg har ikke fulgt med på bloggen hennes så lenge, men hun tar kjeeempe fine bilder! Det var det jeg likte aller best med bloggen hennes! Hun er også kjempe pen, bare så det er sagt. 

Håper det gikk greit at jeg brukte bildet i innlegget, og hvis ikke er det bare å kontakte meg så sletter jeg det. :)

Hun har også mange varierte innlegg og har bilder i hvert eneste innlegg. Alle bildene er også i god kvalitet og det er noe i hvertfall ikke jeg er så flink til. hehe.

- Auris♥

Linkerunde!Hei!

Nå er det veldig lenge siden sist. Hovedgrunnen er vel egentlig at jeg ikke har så mye å ta bilder av. Høres veldig rart ut, men jeg liker i hvertfall ikke lese innlegg uten bilder. Men jeg ønsker meg veldig mitt eget kamera som forhåpemtligvis gir meg mer inspirajon til å ta bilder! :-)

For tiden sitter jeg og ser på youtube videoer. Leser også noen blogger men leser kun to blogger fast og tenkte å kanskje få noen nye faste blogger jeg kan lese. Så det er bare å skrive i kommentarfeltet adressen til din blogg så tar jeg en titt. Den eller de fineste bloggen(e) skriver jeg om i et nytt innlegg. Det skader ikke kommentere, hehe. 

Har forresten brukt dagen min på senteret med noen venner for å kjøpe gaver til bursdagen i morgen. Gleder meg veldig. Vi fikk også kjøpt morsgave og jeg fikk kjøpt meg en pyntepute. Det er den hvite pute på bilde, hvis noen skulle lure, haha. Syntes den var utrolig søt og hvitt passer jo til alt. Kjøpte den på Kid for 138 kroner eller no. Den kostet egentlig 239 tror jeg, men det var 40% rabatt! På bildene over ser den ikke spesielt fin ut, men siden det er bek mørkt ute og jeg ikke har mye lys på rommet (vet ikke hvorfor) så ble det sånn.

Skal snart skifte til pysj, lage meg kveldsmat og lage feridg kortet til mamma. Ellers så er det lekser som står på planen hvis jeg får tid til overs. Har egentlig sykt lite lekser denne uka, så det er ikke så stress men jeg vil gjerne få gjort alle leksene så fort som mulig. 

Husk å melde dere på linkrunden! :)

- Auris♥

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits