kose dagHei!

Lenge siden sist, ja. Har egentlig ikke så mye å si om det. Har heller ingen bilder men i ste så jeg litt på weheartit bilder. Fant mange bilder men lagde bare en kollasj av 4 bilder, så det så...

Har gjort veldig mye lekser i det siste etter min smak, og nå er jeg endelig ferdig med leksene frem til tirsdag for da får vi ny lekseplan og da er det på`n igjen. Men gleder meg veldig til en leksefri helg, hvor jeg skal overnatte, dra til byen og slappe av. Blir kanskje en skitur også. Men nå har jeg planer om å tøye til spagaten, for jeg skal nemlig komme meg ned i spagaten snart. Mest for moro skyld, hehe.


- Auris♥

Helt utroligHei! Lenge siden sist nå, i know. Men finner ikke minnekortet til kamera så det blir ikke noen bilder nå. 

Kom nettopp hjem fra skolen, noe som betyr at jeg snart skal lage meg mat og muligens starte med lekser. Jeg må få gjort en del lekser og det skal jeg gjøre. Skal nemlig bort i helgen. Drar til Trøndelag en tur som blir sikkert kjempe fint! :-)

Men til overskriften... den er vel egentlig litt ironisk, men ville fortelle dere det likevel. I siste time har vi valgfag. Jeg har medier og informasjon. Der skriver vi saker til elevavisen. Bestevennen min lagde en sak og jeg vet ikke helt, men dette tema kommer i lokalavisen. Hun spurte meg om jeg ville være med sammen med noen andre. Så jeg og noen andre ble tatt bilde av til lokalavisen. Når kan berømmelsen komme. Neida, haha. Syntes det er veldig kult, bare at bildet av meg ble kjempe stygt, but that`s okeeyy.

Tenkte å vise dere favoritt sangen min for tiden. Den er såå fin! Digger den!♥

 

Popular song MIKA ft. Ariana Grande

Hva skal du gjøre i dag? // Hva er din favoritt sang?

- Auris

2dayHei!

Sto opp ganske sent i dag, men følte meg veldig uthvilt etterpå. Dagen startet med litt frokost og en kort skitur etter det. Det var utrolig bra gli, så da ble turen enda bedre! Etter turen måtte jeg gjøre noen engelsk lekser og det var heldigvis ikke så mye så jeg ble ferdig før middag. Siden jeg har fått regulering syntes jeg det er ganske vondt å spise. Siden tenna flytter litt på seg, har jeg ganske vondt i tenna, men det har begynt å gå over. Nå er det gnagsårene i munnen som er værst. jaja, det blir bedre for hver dag som går. Har bare regulering på sidene, men skal få i midten etterhvert.

Fikk forresten det jeg bestilte fra E.L.F for noen dager siden. Tenkte å vise dere det fordi jeg har prøvd litt allerede og alt er så langt utrolig bra! Anbefaler alle til å kjøpe..hiihi.


Leppestiften er i fargen party pink. 

Hadde egentlig ingen planer om å vise dere dette, skulle heller ha wants men når jeg hadde funnet frem wantsene mine fra forskjellige nettbutikker, lagret jeg bildet feil eller noe, så jeg vet ikke om jeg orker å prøve igjen. haha. Har sittet her i snart 3 timer og burde øve litt mer på en gloseprøve vi har i morgen og rydde rommet. Først og fremst pulten, der er rotet! jaja, ellers, da. haha. Vet jeg alltid sier jeg skal få ryddet rommet, gjør det aldri. Men vi snakkes! :-)

Hva har dere gjort i dag? 

- Auris♥

Månedens spørsmålHei!

Nå har det vært en liten stund siden sist, men det er fordi jeg har vært på hyttetur med en venninne av meg og har ikke hatt muligheten til å blogge akkurat. Men helgen har i hvertfall vært veldig fin på min side! 
Når jeg kom hjem fra skolen lagde jeg med havrepannekaker og te. Har egentlig sett på tv helt til nå og spist middag. Men mellom middag og tv titting har jeg fått gjort litt mattelekser og ryddet litt på rommet. Nå gjenstår bare naturfagslekse og ørlite grann igjen av ryddingen på rommet. Nå skal jeg svare på spørsmålene som kom inn på spørsmålsrunden. Vil kalle den for "måndens spørsmålsrunde" så det er bare å sende inn spørsmål til neste måned! 

 Hvordan er det å gå på ungdomsskolen?

Det er veldig fint, men savner barneskolen også fordi det var så koslig der. Nå sitter folk for det meste på mobilen i gangene noe som til tider kan være litt kjedelig. Men det er mye mere fri som er veldig deilig!

Hvor mange lesere har du?

Har noen som leser bloggen min, men det er ikke så mange. Men er veldig takknemlig til dere få som faktisk leser bloggen min!

Kan du begynne å lage videoer?

Har vurdert det, men føler ikke videoer er min greie, hehe. Men kanskje i fremtiden. ooo. :0 neida. Har faktisk laget noen videoer tidligere på sånn blogg videoer ting, der jeg svarer på spørsmålsrunder og innkjøp og alt sånt. Har laget ca 2 videoer elns, så det er bare å lete i arkivet for de som vil se videoene mine.

Kan du ha noen anbefalingsinnlegg?

Har kanskje ikke så mange anbefalingsinnlegg, men har noen favoritt innlegg i blant. Syntes selv det er morsomt å lese anbefalinger så kan kanskje få til  flere anbefalingsinnlegg. Bare si ifra om det er noe dere vil jeg skal skrive om her på bloggen, for det er veldig koselig med tips!

Hvor kjøper du Abercrombie?

Faktisk så er alt jeg har kjøpt derifra fra utlandet. Eller rettere sagt så er det pappa som har kjøpt detog vært i utlandet. Har ca 4 ting derifra og 2 av dem er fra barneavdeling som ble bestilt fra nettet og som pappa hentet på et jobb kontor i Usa når han var der. Det blir mye billigere i utlandet enn å bestille fra nett. Men da kan man ikke regne med flyturen og alt det, da. haha.

Kan du skrive et innlegg om hva du gjorde i New York og hvordan det var der?

Begynner å bli en liten stund siden jeg var der, men jeg kan sikkert få gjort det. Bare kommenter i kommentarfeltet om du tror det ville blitt gøy. hehe.Ellers så kan det hende jeg har skrevet et innlegg om det før. Om du er nysgjerrig kan du sjekke etter et new york innlegg under kategorien "reise." Elsker byen og det var en utrolig fin ferie! Fikk turen i bursdagsgave og ble så forferdelig glad!


Utsikten fra hotellet. Det var egentlig mer at vi var ekstremt høyt oppe som gjorde at jeg ville ta bilde...men fikk ikke det med på bildet haha.

Hvilke blogger leser du?

upmake.blogg.no

l0ve.blogg.no

auroramohn.blogg.no

matholck.blogg.no

+ noen andre blogger men de går jeg ikke innom fast.

Hva er din største frykt?

Vet ike helt. Har en litt usannsynlig frykt om at jeg en dag våkner opp med en pytonslange rett ved siden av...wæ. Ikke det at jeg tenker på det hele tiden, kom egentlig på det nå.:P

Kan tvillingsøsteren din skrive et gjesteinnlegg for deg?

Vet ikke om det hadde vært så interessant innlegg, men vi får se.

 

Bare å komme med spørsmål til neste måned! Forresten så glemte jeg å fortelle dere at jeg får regulering om kun 2 dager og jeg grugleder meg veldig. Haha, gleder meg mest til jeg får tenna på plass men har også hørt at det gjør innmari vondt i flere uker etterpå. Wish me good luck! Akkurat nå er det for det meste det jeg tenker på til tider. Har fått sånne strikker i tenna allerede, men de skal tas ut når jeg får reguleringen. Byebye strikker, det varte bare i 1 uke. haha.

Spørsmålsrunde!Heisann!

Nå trodde dere at det kom spørsmålsrunde, men det er litt få spørsmål til det. Har fått inn totalt 4 spørsmål og det blir litt rart å skrive et helt innlegg om fire spørsmål. Så tenkte bare å påminne dere på at det fortsatt går an å stille spørsmål til meg, og gjerne skriv det i dette forumet!

Ellers må jeg få gjort en gooood deeel lekser selvom det begynner å bli sent. Skal nemlig på hyttetur til Maria i helgen og da må jeg få gjort en del lekser, siden jeg ikke får gjort det i helgen. Gleder meg til i morgen for da drar vi. Og ja...jeg må også få pakket. Såå har litt å gjøre i kveld. Lagde meg forresten chai latte etter middagen som var SUUUPEER godt! Veldig enkelt også! 

Syntes det er litt vanskelig å finne på noen ting jeg kan ta bilder av så om det er noen tips til hva jeg kan skrive om som anbefalinger, oppskrifter osv er det bare å kommentere det også!

Dette ble et litt rart innlegg, liksom alt blandet i ett, så tenkte å fulføre stilen med noen bilder jeg fant fra weheartit, haha. Before i die trio...lol. Tenkte jeg måtte ha noen bilder.
Håper dere har hatt en fin dag, må nesten starte på den neste runden med lekser. Yey, jeg har det gøy. haha, neida. Da kan jeg bare kose meg resten av ferien. Sorry for dårlig innlegg...

Har du gjort noe som står på bildene? // Hva lurer du på til spørsmålsrunden?

- Auris

Prøve, lekser og skoleHeisann!

I dag blir det en travel dag. Den har vel egentlig startet, daaa...men. Trodde det var rle prøve i dag, det var visst i morgen noen timer før naturfagsprøven. Gaassshhh, to prøver på en dag. haha. Men har ikke øvd i det hele tatt på naturfagsprøven, men rle prøven har jeg god nok kontroll over. Ellers er det noen lekser som må bli gjort, eller rettere sagt; de er gjort. Men må få gjort litt mer til dagene fremover fordi jeg er borte i helgen. Senere i dag skal jeg få ryddet rommet og forhåpentligvis rydde ut noen klær jeg ALDRI bruker. Må også få dusjet.

Dette er nok ikke så interessant, men det er vel det jeg kommer til å gjøre i dag. I morgen blir skal jeg til tannlegen å ta på sånne strikker i forbindelse med tannregulering. Tar bare noen fåminutter tror jeg, men lurer på hvordan det vil bli. To år, med små strikker i munnen. wut, det er rart. haha...

Naturfag..<3 Vet det ble noen dårlige bilder, men har virkelig ikke tid til å ta bedre bilder eller redigere bildene lyse. For jeg pleier alltid å utsette å øve helt til siste slutt, men hallo...nå er det jo siste slutt. Så mer blogging på meg idag blir det nok ikke. Men bare å følge med og blir utrolig glad for kommentarer!

Hva gjør du i dag? // Har du noen prøver fremover?

- Auris♥

kattepusenHei alle dere!Håper dere har hatt en kjempe fin dag! Det har i alle fall jeg. En annerledes dag i hvertfall. Hva jeg gjorde i dag kan dere lese i innlegge nedenfor. Virker litt rart å si det i og med at jeg postet det i går. haha. Har vært litt spennende egentlig. Måtte kjappe meg hjem fordi jeg skulle på dansing. Vanligvis er det rett etter skolen, men vi sluttet litt tidligere, så jeg var usikker på om det var lurt av meg å gå hjem eller ikke. Men etter dansing har jeg egentlig bare sett litt på tv og kost meg. Har ikke tenk så mye over prøver og sånt. Det får bli problemet etter midddag. haha. Neida, skal få gjort det så straks jeg er ferdig med å blogge! 

Setter forresten utrolig stor pris på dere som faktisk leser bloggen min. Det er ikke så mange, men det er noen der som gidder. yeah, you guys rock! ok ok ok, tror dere har skjønt det! :-)

Hva syntes du om bildene? // Hva har du gjort i dag?

- Auris♥

Liten oppdateringHeisann!

Dagen har gått helt fint. En vanlig dag stort sett. Men ble valgt til gruppeleder i klassen sammen med 5 andre. Vi skal på sånn møte med noen andre skoler å ha kurs om unge og rus. Egentlig skjønner jeg ikke helt hva jeg har meldt meg på, men det er i alle fall et kurs som skal diskutere litt med andre om unge og rus, samt å forbrede oss til å lede gruppesamtaler i klassen. Det kan bli gøy! :) hehe. Vet jo tross alt litt. 

Ellers skal Marie overnatte fra i dag til i morgen, så jeg må rydde rommet. Det er forferdelig rotete siden alle klærne ligger spredt utrover rommet. Litt lenge siden sist jeg rydda. Må også få gjort noen oppgaver i matte til i morgen. Skulle egentlig hatt RLE- prøven i morgen som jeg har babla så mye om, men siden jeg skal på det kurse om unge og rus hele skoledagen, blir prøven for min del flyttet til onsdag. Yeesss, èn dag til å øve, haha. Men må øve litt i dag og...men nå bare babler jeg om ting dere ikke vil høre noe om. Sorry. haha.

Etter skolen var jeg kald og full av regndråper. Rettere sagt SNØ! Som det snødde i sted! Ble så glad. Da fikk jeg innmari lyst på kakao. Og kakao jeg fikk. Neida, men lagde meg kakao. ooohhh. stort. Her ble det mye prat om kakao. Men det var godt i alle fall!

Takk for spørsmålene som er kommet inn i spørsmålsrunden, enda er det ikke så mange. Så det er bare å kommentere på denne bloggposten eller bloggposten kalt "Da er 2013 over..."

Håper dere får en fin dag videre. Mandagen min blir vel en rolig dag, men må som sagt få gjort litt skole greier. hehe.♥

Hva har dere gjort i dag?
 

Søte søndagHei alle sammen!

Vet virkelig ikke hvorfor jeg skrev søte søndag som overskrift. Det har kanskje noe med at jeg spiste sjkolade nettopp. Det er trist at det er tomt i skåla. :/
Haha, ok. Bort i fra det jeg syntes er ekstremt trist til...dagen. Dagen har vært kjempe fin! Våknet litt sent, men startet dagen med et kafè besøk med mamma og søsteren min. Der traff vi noen venner av mamma og deres barn. Hun er fire år gammel, btw. Har også fått øvd på rle prøve. (endelig!) Nå har jeg nettopp spist pinnekjøtt.  ja..det var interessant, tenker jeg! 


Litt inspirasjon i hverdagen må man ha. Selvom det ikke er hverdag, men nå er helgen snart over! Har hatt en kjempe fin helg. Motivasjon for dagene fremover er at det ikke er lenge før vinterferie, tenk det!
Men FØR det, skal jeg faktisk få regulering! Gruer meg nesten litt, for jeg kommer til å savne tenna mine litt. Haha, lol, skjønner ikke det egentlig. Men blir deilig å få retta opp i det nå. Dessuten har jeg no trukket 4 tenner, så nå er det ingen vei tilbake. Haha, nei jeg må ikke tenke på det sånn! :-)

Nå får jeg øve litt mer på prøve og bare slappe av resten av kvelden! Ha en fin kveld videre!

Husk å still spørsmål ril spørsmålsrunden. Du kan kommentere i dnne forumposten: her. 

Hva har du gjort i helgen? // Hva gir dere inspirasjon?

Innkjøpene i dagHei alle dere!

Blogget ikke i går, fordi jeg ikke fikk lastet over noen bilder. Da følte jeg ikke vitsen med å blgge heller. Men hadde tatt noen bilder klare til to innlegg, men fant ikke ut hvordan jeg skulle laste pver bildene. Men nå skal jeg få det til. Har litt mer tålmodighet nå. Hehe. I går så ble det jo helg, noe som var veldig fint fordi jeg har noen prøver jeg må øve på som jeg ikke har øvd på. Må få øvd litt før jeg legger meg og en god del i morgen. 

Men for å snakke om dagen i dag sto jeg opp, dro på senteret med Sofia og Kristin og etter det var det av gårde til onkel, tante og kusine for gløgg og restaurant. På senteret fikk jeg brukt mesteparten av gavekort som jeg fikk til jul på h&m. Kjøpte 3 ting derfra og 2 ting fra TGR. Her er det jeg kjøpte.


Nå skal jeg spise kveldsmat. Dagen har egentlig gått veldig fort. Hadde planer om å øve til rle-prøve, øve til naturfagsprøve, dusje og pakke ut bagen fra nyttårsaften. Det får bli i morgen. Haha. Håper dere har hatt en super dag! Husk å kommenter spørsmål i kommentarfeltet på posten nedenfor. Snakkes!

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits