OnsdagHallo!

(kreativ oversrkift)

Hopper bare rett over der jeg sier at det er lenge siden sist og alt det der, for det vet dere allerede.
Jeg har vært i Stocholm i vinterferien og hatt det veldig fint. Shopping ble det også. Apropos det har jeg faktisk fått meg en macbook air og jeg er ekstreeemt fornøyd!! Betalte litt selv + at dette blir bursdagsgaven min også. Har brukt den helt siden jeg fikk den på mandag og det er deilig med å fin og ren pc. Min forrige pc var helt ødelagt. Det gikk ikke an å skru den på og den var faktisk brannfarlig.

Men som dere sikkert skjønner har jeg ikke mange bilder på pc-en og jeg vet heller ikke hvordan man laster over bilder - enda. haha, skal nok få lært meg det. Men intil da har jeg noen webcam bilder.

 

haha, ser ut som jeg er tannløs på sidene, but i`m not. Resten av dagen går vel til tomatsuppespising (håper det er et ord) fordi jeg hat strammet reguleringen så det gjør litt vondt i tenna. Men kommer også til å se litt på netflix og slappe av. Gjør vel egentlig bare det vanlige. Og jeg vet at sånne "hverdags" innlegg kan være litt kjedelige i lengden, så det er bare å komme med tips til hva jeg kan lage et innlegg om hvis dere vil. Men til en forandring kan jeg endelig si at leksene er gjort, for det gjorde jeg før trening. Pleier alltid si at jeg måmåmåmåååå få gjort lekser i løpet av dagen, haha,

Hva skal du gjøre resten av kvelden? // Noen tips til hva jeg kan lage et innlegg om?

- Auris♥
 

VinterferieHei!

Det er så deilig å ha vinterferie! En hel uke fremover hvor jeg kan slappe av og gjøre AKKURAT det jeg vil. I dag ble jeg vekket av mamma i halv ti tiden tror jeg. Jeg var litt på rommet en stund før jeg spiste en skolebolle til frokost. naaam! Etter det kledde jeg på meg fordi vi skulle nemlig overraske en god venn av mamma med gaver og jordbær. Hun blir femti år og vi hadde med hatter og alle greier. Hun bor på majorstuen, så etter vi hadde vært hos henne dro vi til bogstadveien. Kjøpte meg 4 ting, men må begynne å spare til helgen. Da skal vi nemlig til Stocholm og da blir det nok litt shopping!

Kan kanskje vise dere hva jeg kjøpte i et annet innlegg hvis dere er interessert? Bare skriv om dere er det i kommentarfeltet så gjør jeg det gjerne!
Nå må jeg snart på butikken for å kjøpe lørdagsgodt og kose meg, så vi snakkes!

Vil dere se innkjøpene? // Hva skaøl du i vinterferien?

- Auris♥ 

LinkrundenHei! 

Som noen avdere sikkert fikk med satt jeg i gang en linkrunde. Jeg har valgt ut en "vinner." Vel, vinneren vinner vel egentlig ikke annet enn at hun blir vist på bloggen.  Jeg syntes alle bloggene var veldig fine, men jeg vagte ut espero.blogg.no

Jeg har ikke fulgt med på bloggen hennes så lenge, men hun tar kjeeempe fine bilder! Det var det jeg likte aller best med bloggen hennes! Hun er også kjempe pen, bare så det er sagt. 

Håper det gikk greit at jeg brukte bildet i innlegget, og hvis ikke er det bare å kontakte meg så sletter jeg det. :)

Hun har også mange varierte innlegg og har bilder i hvert eneste innlegg. Alle bildene er også i god kvalitet og det er noe i hvertfall ikke jeg er så flink til. hehe.

- Auris♥

bra dagHei!

Med tanke på at det er vinterferie har dagen vært strååålende! På skolen hadde vi vinteraktivitetsdag, som var kjempe morsomt. Jeg og Kristin valgte å stå på langrenn fremfor aking, fottur og(eller) slalom. Sofia hadde meldt seg på fottur, men vi fikk overtalt henne til å gå med oss. Så hun gikk ved siden av oss i sporet og vi koste oss veldig. Det har vært en veldig fin og ikke minst, kort dag! Startet kl 10.00 og ble kjørt til oppmøtet og sluttet kl 12.00. Verdens herligste dag, og starten på dagen var heller ikke så verst! Har ikke tatt noen bilder av dagen og nå begynner det å bli mørkt, men Kristin fiklet litt med kamera på borden når vi spiste frokost og hun tok et bilde. Siden det er det eneste jeg har så er det det jeg kommer til å vise. haha blogger assa,

safari yoghurt, vett. Det dere ser i bakgrunnen er forresten smørning. Jeg lurte egentlig på om vinter akktivitets dagen skulle bli avlyst fordi snøen er som slush og gresset dukker opp på noen steder så... men våren nærmer seg og jeg gleder meg veldig!

Nå må jeg snart støvsuge og rydde rommet. Etter det blir det vel eeenndaa mer tv-titting. Dere får kose dere i helgen og i vinterferien!

Hva gjorde du i dag? // Hva skald ere gjøre i vinterferien?

- Auris♥

 

You`re the inspirationHei!

Nå er jeg hjemme for jeg føler meg ikke helt i form. Kommer nok på skolen i morgen, men våknet med kvalme og sår hals.
Tenkte uansett å slenge inn et innlegg og siden jeg ikke så mye motivasjon til å ta bilder selv, velger jeg heller ut fine bilder fra weheartit.com.

Håper dere får en fin dag og kommenter gjerne om dere liker sånne innlegg. 

- Auris♥

favorite skirtsHei! 

Tenkte å komme med noen wants. Disse "wantsene" er skjørt. Har hatt veldig lyst på skjørt den siste tiden og har ikke ett eneste skjørt. Jeg elsker skjørt, men jeg liker sånne klassiske fine. Her er mine wants når det kommer til skjørt.

Forever 21

River Island

 

Ellers i dag har jeg hatt spanskpresentasjon som gikk helt greit. det er i hvertfall deilig å få det av planen, for fremover er det enda en presentasjon, en prøve og en nynorsk bok skal leses ferdig. Alt dette før vinterferien. Må øve litt til naturfagsprøve snart. Har faktisk fått gjort alle leksene ferig for uka, så da er det pugging fremover. Har også være på dansing og Sofia var med meg hjem etter det. Vi tok litt bilder, men bildene av meg ble ikke bra. hehe, så jeg legger ikke ut de bildene. 

Hva syntes dere om skjørtene? // Noen favoritter blant disse? // Hva gjorde du i dag?

- Auris♥

Liten oppdateringHei!
Tenkte bare å oppdatere dere litt. Har vært en sløv dag med mye tv titting. Nå føler jeg det er på tide å få gjort litt matte lekser før jeg legger meg. Det ender alltid opp med at jeg gjør noe fornuftig de to siste timene før jeg legger meg.

Dette blir et kort mobilinnlegg og jeg håper det går greit. Har egentlig ikke så mye å si fordi jeg ikke har gjort noenting i dag. Men vi snakkes!

MorsdagHei!

Våknet av meg selv ganske tidlig i dag. Syntes det er så deilig å våkne så tidlig og få noe ut av dagen. Vel, egentlig har jeg ikke gjort så mye til nå, men skal vel snart skifte og gjøre litt lekser. 
I dag er det morsdag og vi kom inn til verdens beste mamma med kake og gaver. Fikk ikke tatt noen bilder av morgenen, men det var veldig koselig! Her er noen gamle bilder av meg og mamma. :)glad i deg<3

Håper alle får en fin dag! Vil forresten minne dere om at dere kan melde dere på linkrunden. Det er bare å melde dere på i kommentarfeltet på innlegget nedenfor. (linkrunde innlegget)

Takk til alle som har meldt seg på så langt. 

- Auris♥ 

Linkerunde!Hei!

Nå er det veldig lenge siden sist. Hovedgrunnen er vel egentlig at jeg ikke har så mye å ta bilder av. Høres veldig rart ut, men jeg liker i hvertfall ikke lese innlegg uten bilder. Men jeg ønsker meg veldig mitt eget kamera som forhåpemtligvis gir meg mer inspirajon til å ta bilder! :-)

For tiden sitter jeg og ser på youtube videoer. Leser også noen blogger men leser kun to blogger fast og tenkte å kanskje få noen nye faste blogger jeg kan lese. Så det er bare å skrive i kommentarfeltet adressen til din blogg så tar jeg en titt. Den eller de fineste bloggen(e) skriver jeg om i et nytt innlegg. Det skader ikke kommentere, hehe. 

Har forresten brukt dagen min på senteret med noen venner for å kjøpe gaver til bursdagen i morgen. Gleder meg veldig. Vi fikk også kjøpt morsgave og jeg fikk kjøpt meg en pyntepute. Det er den hvite pute på bilde, hvis noen skulle lure, haha. Syntes den var utrolig søt og hvitt passer jo til alt. Kjøpte den på Kid for 138 kroner eller no. Den kostet egentlig 239 tror jeg, men det var 40% rabatt! På bildene over ser den ikke spesielt fin ut, men siden det er bek mørkt ute og jeg ikke har mye lys på rommet (vet ikke hvorfor) så ble det sånn.

Skal snart skifte til pysj, lage meg kveldsmat og lage feridg kortet til mamma. Ellers så er det lekser som står på planen hvis jeg får tid til overs. Har egentlig sykt lite lekser denne uka, så det er ikke så stress men jeg vil gjerne få gjort alle leksene så fort som mulig. 

Husk å melde dere på linkrunden! :)

- Auris♥

 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits