wantsHei!

Nå tenkte jeg å vise dere enda fler av mine wants. Finner stadig nye ting merker jeg og denne gangen fikk jeg virkelig lyst på enkelte ting, men jeg må nok spare en god del før jeg har råd til alt. Tviler på at noe av dette kommer til å bli kjøpt, men tenkte likevel å vise dere hva jeg ønsker meg eller hva jeg syntes er fint, da. 

Sko - Converse
Plastikk kopp med sugerør - Starbucks
"hydrate" lipsyl - baby lips, maybelline
Alle klær - Abercrombie & kids

 
Alle klær - Zara barn
Veske - Zara dame

 åh, må virkelig skaffe meg penger snart, haha. 

Ellers i dag er ikke planene så store. Har vært med Julie og Sofia i så og si hele dag. Nå har jeg fått gjort litt lekse til i morgen og så skal jeg bare slappe av resten av kvelden med å se på "bloggerne" som jeg tror starter snart. Også er det fastalaven i dag. Tror jeg, haha. Virker sånn i alle fall. Så Kristin har bakt boller, mamma har kjøpt inn fløte til pisket krem så det skal bli godt! Før jeg legger meg skal jeg øve på e´samf. prøven vi har på fredag. Det er i alle fall planen min resten av kvelden.

Hva skal du gjøre resten av kvelden? // Hva synes du om wantsene? 

- Auris♥

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits