Piknik i hagenHeisann!

Idag våknet jeg og søsteren min ganske sent. Vi så litt på gossip girl og spiste, før vi ordnet oss og gikk ut. Jeg tok ut et teppe, noen puter og en bok, mens Kristin dro på butikken og kjøpte oreo og iste! Der satt vi midt i hagen, med deilig mat og drikke. Endelig følte jeg at det var sommerferie. Haha. Kjempe kos.

Hehe, sorry for mobilbilder, men tok bare bilder med mobilen og det er bedre med bilder enn ingenting!

Jaja, hva har du gjort i dag?
- Aurora

Burt`s beesHelluen!Jeg tenkte å anbefale noe til dere! Noe som jeg er utrolig fornøyd med. Dette er ikke sponset hvis du tror det! Langt ifra, hehe. Det er tre lipsyler fra Burt`s bees!
Det beste med burt`s bees er at det er så naturlig. Eller det jeg mener med det er at det er 99% naturlig i det aller meste av produktene dems. Jeg har bare tre ting fra burt`s bees og det er disse lipsylene og er superfornøyd med alle tre!

Jeg skal si hva jeg er fornøyd med, med hver lipsyl.

Burt`s bees spf 8:

Denne er utrolig fin! Den har solfaktor 8. Solfaktor er jo alltid et pluss på slike lipsyler! Synes at denne lukter utrolig godt, litt bedre enn de andre! Denne er veldig grei å ha meg seg på sommeren, og jeg føler den varer lenge og er veldig myk på leppene! Så det er bra!

Burt`s bees replenishing

Denne er virkelig god! Den gir en svak rosa-rød farge som er utrolig fint! Liker den utrolig godt! Også lukter den ikke så verst! Den er perfekt til bursdager eller hverdags!
Denne er som de andre veldig myk og den varer lenge. Farger varer lenge og det er bare rett og slett bra! Og det er deilig å vite at det er naturlig, hehe!

Burt`s Bees beeswax

Denne er jeg kjempe fornøyd med! Den gjør leppene utrolig myke, veldig fin å ha! Med vitamin e! haha.
Den er ganske sterk på leppene og sånt, men føler det hjelper. Denne er skikkelig deilig å ha på! :))

Kjøpte den med solfaktor på en landhandel etter jeg hadde vært på ski i vinter, og de to andre kjøpte jeg i New York. Man fikk Burt`s bees lipsyler (og andre burt`s bees ting) på et vanlig supermarked og det var billig også! Men er i hvertfall utrolig fornøyd også! vet at man kan få kjøpt de på coverbrands.no

(har laget et innlegg om noen av burt`s bees lipsylene før, men tenkte at jeg kunne "annmelde" dem på nytt!)

Hva synes du? Hørtes det bra ut?
- Auris

Mine planer i sommerHei!♥

Hadde litt lyst til å lage et slikt innlegg fordi jeg gleder meg utrolig mye til alt jeg skal gjøre i sommer! Kommer ikke bli så detaljert i og med at vi ikke har funnet ut helt hva vi skal gjøre. Men en kort "oppsummering" blir det vel. Jeg kommer kanskje litt sent med et sånt innlegg, men bedre sent enn aldri! Jeg kan fortelle litt om hva jeg har gjort så langt. Første uken var det tenniskole, og etter det har jeg egentlig bare vært hjemme. Har sett en del på gossip girl. Synes det egentlig er litt gøy etter å ha sett på noen episoder. Haha, høres fint ut; å sitte hjemme.. men forigårs dro jeg, mamma, kristin og en venn av meg til Drøbak. Der shoppet vi litt og (faktisk) bada! Utrolig morsomt. Jeg kjøpte meg noen armbånd og lulu`s sminkemappe/toalettmappe. Kommer nok mest til å bruke den som toalett mappe! Den er så fin!!
Akkurat passe stor, i beige. Helt vanlig. Plass til tannbørste og tanntråd og alt!

Sverige:
Ja, om noen få dager drar jeg til Sverige med resten av familien og en annen familie. Vi leier hos i Hamburgsund og det er kjemmpe fint der! Moderne, lyst og rett ved siden av sjøen! Perfekt! Gledder meg sykt og har allerede begynt å pakke smått og laget liste!

Bilde fra weheartit.com

Trøndelag:
Jeg tror sånn ca etter Sverigeturen som varer i en uke, skal vi opp til Trøndelag. Der skal vi være litt med besteforeldrene mine, kusiner og onkel og tante.
Vet ikke helt hva vi skal gjøre når vi er der, men det blir helt sikker noe morsomt! Gleder meg!

Bilde fra weheartit.com

Hellas:

Vi (familien) skal faktisk til Hellas med bestevenninnen min Stina og hennes familie! Det blir utrolig koselig og vi skal være der i hele to uker! Åh, det blir deilig! Vi skal øyhoppe eller hva man kaller det. Vi skal reise rundt på forskjellige øyer i Hellas, og være på øya i noen dager. Det blir mye bading og kos. Vi skal egentlig ta det litt som det kommer, men vi har tenkt til å planlegge litt for hvis ikke kan det bli ganske kaotisk. Men vi er opptatt av at det skal bli koslig, morsomt og avslappende. Vi vil helst unngå stress osv. Men pappa så på et kjempe fint hotell i Naxos! Utrolig fint der, så håper vi kan planlegge å bo på ett hotell ihvertfall. Men det blir utrolig spennende! Øyhopping høres kult ut og det er har jeg aldri vørt med på før. Det høres så spennende ut det med at vi må ta noen ting litt spontant! Vi drar på slutten av sommerferien, så det blir en fin avslutning. ahhhh! Naxos er en av øyene jeg har lyst til å dra til!! Her kommer et bilde fra Naxos. (fant på google, tihih)

ahhh!!

Hva skal du i sommerferien?♥
- Aurora

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits