bilder fra gårsdagenHei!

Som jeg har fortalt så var Sofia hos oss i forigårs for å overnatte til i går. Vi døgnet da, hehe. VI tok 2 fanta bokser hver og hadde popkorn og dyne. Der satt vi godt plassert i sofaen og så på "How i met your mother".

Sofia tok noen bilder som hun la ut på bloggen hennes. (www.sofiarb.blogg.no)
Tenkte bare å "stjele" dem, haaha.


Bildene over var fra da vi døgnet:) (↑)
Bildene under er fra gårsdagen. (↓)

Haha, her hadde vi fest tema. Vi er så kule! :P

Og her er det vinter tema, hehe.

Dagen har vært kjempe bra egentlig. Relativt kort skoledag og ingen lekser. Dette er toooppp!
Og nå har pappa kommet hjem og setter i gang med pannekaker mens jeg og Kristin skal bort for å pante noen flasker. Får se om vi blir millionærer da! :)
Snakkes!

- Auris

my favorites - lipsHei!

Nå tenkte jeg å anbefale dere mine favoritter når det kommer til leppeprodukter. (oj, det hørtes litt fancy ut, neida)
Og jeg vil bare si at på bildene kommer ikke fargene så bar frem. Jeg har sittet på pc-en hele tiden og prøvd å finne ut hva jeg skal blogge om, fordi jeg hadde lyst til å lage et innlegg. Men håper dere blir fornøyde da! Jeg vil bare si at ingen av disse produktene er sponset på en eller annen måte. :)
here we goo:

Produktene er fra MAC, The Balm og Isadora.


Den første ut er fra Isadora.Denne er på en måte en blyant, noe som er utrolig kult fordi du føler du tegner på leppene dine. Haha. Og den lukter veldig likt som mac leppestiftene og de lukter jo himmelsk! Denne gir egentlig mest shimmer, og den er litt lyse rosa på leppene. Men man ser det ikke så godt og det er veldig naturlig. Og den er veldig fuktighetsgivene og litt kremete. Denne kjøpte jeg på et parfymeri for 2 dager siden og har brukt den ganske mye allerede. Er super fornøyd! :D Kostet rundt 50 kr og jeg tror den var på salg...Den er forresten i fargen 03 sugar crush.


Denne ser ganske oransje ut, men den er mer korall farget eller hva man kaller det! En utrolig fin og naturlig farge fra MAC. Denne lukter kjempe godt og er utrolig fin og frisk. Haha.
Syntes den er så naturlig men samtidig ganske fargegivende. Liker denne kjempe godt!
Husker ikke hva den kostet men kjøpte den på Oslo city på kicks. Der er det et Mac hjørne om jeg ikke tar feil:)


Denne ser også ekstremt oransje ut, men det er den ikke. Den er også korall farget.Men enda mer naturlig siden den er glossyglossyglossy. Haha, neida. Den lukter sykt godt og den lukter bedre enn nooen annen lipgloss jeg har prøvd. Og den har en utrolig fin farge. Den kostet rundt 200 kr tror jeg. Og jeg fikk den i bursdag av søsteren min. Hun kjøpte den på Hassan den dama i Oslo. Denne er i fargen Girly girl fra The balm.

Så det var mine 3 favoritter. Håper dere likte innlegget.
Nå skal jeg egentlig bare kose meg videre til jeg skal legge meg, så vi snakkes. :)

#Lipgloss #favorites #Lips #Thebalm #MAC #Isadora

-Auris♥
Hva syntes dere? // Noe dere har som dere liker? // Deres favoritter?

yes, i`m doneHelloo!

Da er jeg endelig feridg med å rydde rommet. (nesten)
Har vært mange uker med rommet fult av klær strødd utover gulvet, pulten og krakken. Ikke bra! Haha, men nå som det er uannagjort så er det faktisk ganske lettende. Har også skrevet ferdig engelsk historien til Tirsdag. Og har en lekse til onsdag, som jeg er 100% forbredt til, så føler jeg har fått ganske mye ut av hodet. Hehe.

Sofia overnattet fra i går til i dag. Eller overnattet og overnattet. Vi døgna! Vi begynte å tenke på å døgne i ti tiden, og da var det liksom å survive gjennom natten, neida. Men prøblemet er at tanken på å være oppe hele natten var litt slitsom tanke, men vi ble oppe til kl 3. Ikke så ille det! Vi fikk brus og popkorn, og tok ned dynene og satt helt til kl 3 og så på "How i met your mother".
Når vi sto opp i tolv tia så hadde vi et aldri så lite moteshow. Haha.Vi kledde oss etter tema og det var sykt gøy! Haha. Kidsss...

Men nå er det Tzatsimi tid. (har ingen anelse om hvordan det skrives..)

...og ellers har det regna i hele dag. -.-

Ja, det var alle bildene. Mulig jeg legger ut noen andre bilder som sofia tok av dagen. Har som sagt regna, så kan ikke være ute å ta bilder, og inne har jeg tatt så mange ganger. Haha.
Men dere fikk en oppdatering i hvertfall. See u soon!

- Auris♥

Hva har dere gjort i dag??

gårsdagen + new in!Hei!

Kan ikke si at jeg har hatt dårlig tid og derfor ikke blogget, for har ikke hatt lekser i hele uka. Noe som minner meg på at jeg har en engelsk lekse til Tirsdag...

Ja, uansett! Tenkte å fortelle litt om gårsdagen for da hadde vi fri. Eller nesten da. Hele ungdomskolen skulle på jobbskygging. Jeg ble pappa, Kristin ble med mamma. Har faktisk aldri blitt med på pappa sin jobb, så det var ganske spennende. Vi skal lage en power point presentasjon av jobbskygging. Så jeg måtte notere hva han gjorde til en hver tid.
Siden pappa var på telefon møte eller hva det kalles, og mamma var med en venn, måtte jeg og Kristin lage pizza. Frossen pizza. Og det endte med at jeg gjorde alt, helt til jeg brant meg på rista og det gjorde voondt! Haha, har brannmerke på tommelen og måtte gå med kaldt papir resten av kvelden. Vi tok også oss en tur til Emma, så der måtte jeg løpe på badet for å skifte papir til tommelen hele tiden! Jaja, koslig hos Emma var det! Men her er noen bilder fra kveldsmaten min:


// sorry for mørke bilder..

Det ble da pizza med rømmedressing og melonbiter! Naam!
Snart må jeg hive meg rundt og gjøre lekser, lage meg mat og pusse tenna før jeg skal finne på noe med en venn. Mulig vi drar på kino, but that isn`t decided yet!
Så here we go med dagens bilder:


// Genser fra h&m

Sto opp kl 10 i dag, også fikk jeg så lyst til å hente posten, få litt frisk luft, liksom. Hehe.
Så når jeg åpnet postkassa så, så jeg en ting fra coverbrands. Hadde jo bestilt noe fra coverbrands men visste ikke at det kom så fort. Bestilte rett før salget sluttet.
Jeg ble kjempe fornøyd! Haha, det er hot mama blush-en fra The Balm!
Etter tre dager kom den i posten! Imponert!!


Liker den så godt fordi den er så naturlig med litt shimmer i. Så, ja. Fornøøøyyd! Haha, var litt glad for at den kom så fort så jeg vekket Kristin. KJøpte den for bursdagspengene mine. 138,- kr kostet den.

Har du prøvd Hot mama blushen? // Hva syntes du om den?
- Aurora

Herlig kveldsmatHeisann!

Da har jeg sittet med leksene, tja...en good stund nå. Og endelig er jeg ferdig! Føles så deilig! Ble nesten sliten i beina av å sitte.. (er det normalt?) eller så er det fordi jeg er støl.
Uansett, men en gang jeg ble ferdig med leksene skiftet jeg til kosetøy og lagde jeg meg kveldsmat. En utroooolig god kveldsmat, faktisk!♥


Vet ikke hvor delikat det ser ut...men godt er det!
Det eneste man trenger er naturell vanilje youghurt, melon, rosiner, havregryn og linfrø.
Du blander dette sammen på elegant vis. Haha, neida. Men ærlig talt, det er en fordel det.
Veldig enkelt, friskt og godt!

Resten av kvelden går vel til å se på blogger? Og se på tv, da. (as usal)
Så ha en fin kveld videre!
Hva skal du gjøre resten av kvelden?
- Auris♥

My sunny mondayHellu!

De fleste "elever" har kanskje hatt fri i dag? Men ikke vi..men det gikk jo fint!
Vi hadde orienteringsdag, som vil si at vi møtte opp på Prinsdal kl 10, gikk orienteringsløp og vi fikk 2 timer på oss. Så det var jo greit! Etter det dro vi hjem. Haha, veldig enkelt forklart av dagen. Men nå har jeg gjort vært hjemme en god stund og har overraskende nok ikke gjort noe. Eller jo..har drevet og filmet masse videoer der jeg viser frem ting og sånt...stolt av tingene mine vetdu.. neida. (jeg gjør det mest fordi jeg liker utale navnet på forskjellige produkter osv.) corny meee.

Men etter en stund da jeg kom på at jeg hadde lekser, fant jeg også ut at jeg ville blogge. Så jeg tok det morsomste først. Da gikk jeg ut for å ta bilder, og såå varmt det var! Det var mye varmere ute enn inne for å si det sånn! But here comes the sunny picturess:


blurry er kultDagens antrekk: Genser fra
Cubus, Bukse fra Zara

Hva har dere gjort i dag? // Noen idèer til hva jeg kan gjøre? // Noen videoer jeg kan lage?
- Auris

WantsHeihei!

Idag skal jeg forhåpentligvis ha en litt effetiv dag med lekser, rydding av rom og ja...når jeg sier rydding av rom, er nok det i høyeste grad. Ser jo ikke bra ut i det hele tatt.
Men nå skal vise dere noen #wants. Wantsene har jeg funnet frem selv fra forskjellige butikker som #zara og river island.
Hope you enjoy! (må bare si at alt er fra barneavdelingen/teens..:P)


Alt fra www.zara.no (girls)


Alt fra www.riverisland.com

Alt fra www.riverisland.com

(ikke noe av plaggene jeg viste på bloggen er reklamert eller noe sånt...)

Åh! Syntes alt er så fint. Spesielt det fra river island. Synd det ikke finnes i Norge.
Beklager for at jeg ikke fikk sagt prisen, linket til..osv. Men tro det eller ei, brukte ufatteloig lang tid. Og sånn som pc-en min er blir den veldig fort varm under og det koker jo, så må avslutte nå.
Håper dere likte wantsene og bare si ifra om dere vil ha flere wants innlegg. Kommenter...:)

Nå får jeg hive meg rundt, eller hva nå enn folk sier. Så da er det å rydde, gjøre lekser....arggg. haha.
snakkeis..

- Auris♥
Hva syntes dere om wantsene? // Noe dere kunne tenke dere? 

Wii spiller WiiHallo!

Egentlig foretrekker jeg å blogge via pc-men siden det kanskje litt nyere bilder på mobilen enn kamera så ble det mobilblogging da.

Igår kom kusina mi fra Trondheim for å bo hos oss i helgen. Thats fuuuun!
Veldig koselig å være med henne. Men siden hun var på sånne skøytegreier i hele dag (grunnen til at hun kom ned til Oslo) så fant jeg og Kristin fant på noe med Sofia. Vi dro på kaffegalleriet, der møtte vi Maria og Emma. Det var kos?

Så nå sittet vi og er hekta på wii sports. Skulle tatt bilder av godteri, men det bli visst spist opp deeet. Haaha, snakkes!


Today and everydayhaha, vet ikke om overskriften betyr noe som helst, men kanskje litt mer interessant en i`m back sånn som resten av bloggen sine oversrkifter består av?

Uansett!
Here i am!

Jeg skal ikke fortelle så mye hva jeg har gjort siden sist, men har jo startet på ungdomskolen, da. Det jeg liker best med ungdomskolen er alle pausene vi får fra hvert friminutt til et annet. Haha, også liker jeg egentlig generlt frihet. Apropos skole, så føler jeg meg sikkelig stressa over leksene. Har gjort ganske lite egentlig så de siste dagene må jeg jobbe ganske hardt.

Men grunnen til at jeg fikk lyst til å blogge igjen er rett og slett fordi jeg fikk skikkelig blogginspirasjon etter sommerferien. Og så blogginspirert som jeg var startet jeg ikke blogge før nå. Haaha, jajaja.
Grunnen til at jeg gjorde det i dag er fordi fra starten av skolen til nå egentlig har jeg hadde en stappfull dag med lekser, handling av godteri, skole, filmkveld på skolen og stakkars meg, da blir det stress! Neida! Handling av godteri og filmkveld var ikke så ille. Uansett, over til bildene:

Dette bildet ble tatt i slutten av sommerferien da jeg var i Hellas med min bestevenninne. Super koslig, men gidder ikke lgge ut så mange bilder av det fordi hun har de fleste bildene...og jaa..
Ja, dette er Selena Gomez konserten. Den var kjempe bra! Hun er så flink og inspirerende! Herregud! I sommerferien har jeg faktisk vært på to konserter med to av de største og beste kjendisene jeg vet om, nemlig Selena Gomez og Rihanna! Utrolig bra begge to! Rihanna konserten dro jeg på med kusina mi fra Trondheim, og Selena Gomez konserten dro jeg på med noen av mine beste venner!

Må innrømme at jeg ikke hadde hørt på det nye albumet til Selena før konserten. I tillegg heter touren Stars dance og det er det nyeste albumet hennes. Men nå i ettertid har jeg hatt tid til å hører på sangene og de er siiinnsyykt bra. Hele albumet er lett å få dilla på altså!
Min aller, aller favoritt er: Love will remember -----> hvis du klikker på sangtittelen kommer du til sangen på youtube. Vet ikke hvor god kvaliteten er..men tanken er god. Hehe.

Ja, da har dere fått hørt litt fra meg:) Kommer nok til å blogge i morgen også, såå stay tuned eller hva folk sier.
- Auris♥ 


Ps: Blir veldig glad når dere kommenter og gir respons på at dere er der, hehe. Det liker jeg veldig godt!<3 Takk til dere som gjør det og til dere som leser bloggen min hver dag, og som gjør det selv om jeg ikke blogger. Håper dere setter pris på at jeg er tilbake<3

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits