mondaysHeisann!

Da er det mandag i dag igjen. Egentlig en ganske fin og effektiv mandag. Startet med at trinnet dro på konsert. En timbuktu konsert med noen rappere fra Senegal. (tror det skrives sånn)
Egentlig en ganske fin start på dagen. På t-banen frem og tilbake satt jeg, Marie og Elle med latterkramper. Haha, vi ler kanskje litt for lett av ting. Neida, akkurat passe, ja.

Ellers var det samfunsfag da vi så på film, og etter det var det spansk. Etter skolen dro jeg hjem til Stina. Kunne ikke være der så lenge siden jeg hadde en del ting å få unnagjort hjemme. Som b.l.a lekser som jeg endelig er ferdig med. Vi tok noen bilder som jeg skal vise dere. Viser bare noen bilder. Men nå har jeg pakket sekken for morgendagen, snart skal jeg hoppe i dusjen og etter det blir nok bare å slappe av.
Idag trodde jeg faktisk det var fredag. Det er sjeldent! haha. Men uka går fort så hold ut!

Stina & meg<3

Kristin, meg og Stina

Nå hører jeg på sangen "Let me love you" av NeYo. Og den er så bra! haha. :)
Hva syntes du om bildene? 

God natt!Hei!

Sorry for lite blogging. Tenkte egentlig bare å si hei og takk til dere som fortsatt leser bloggen min. Setter stor pris på det!

Nå sitter jeg på mobilen med 2 prosent strøm og er snart klar for å legge meg. Er forferdelig trøtt men kom meg selvfølgelig ikke i sengs før nå. Har fått gjort noen lekser så jeg kan i hvertfall få sove med god samvittighet. Enda jeg har en god del igjen. Har fått laget meg en weheartit bruker. Legger ut bilde jeg syntes er fine. Heter Aurora Stålen så det er bare å følge meg:)
Men da snakkes vi!

Mini hai, assa. Tok på den. Haha:)

Ja, det her var noen av bildene jeg til når jeg var i København i høstferien. En utrolig koselig ferie. København er forresten nesten som London. Søtt og fint. Haha. Utrolig fin by i hvertfall!

Natta!

- hva gjorde du i høstferien?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits