Helt utroligHei! Lenge siden sist nå, i know. Men finner ikke minnekortet til kamera så det blir ikke noen bilder nå. 

Kom nettopp hjem fra skolen, noe som betyr at jeg snart skal lage meg mat og muligens starte med lekser. Jeg må få gjort en del lekser og det skal jeg gjøre. Skal nemlig bort i helgen. Drar til Trøndelag en tur som blir sikkert kjempe fint! :-)

Men til overskriften... den er vel egentlig litt ironisk, men ville fortelle dere det likevel. I siste time har vi valgfag. Jeg har medier og informasjon. Der skriver vi saker til elevavisen. Bestevennen min lagde en sak og jeg vet ikke helt, men dette tema kommer i lokalavisen. Hun spurte meg om jeg ville være med sammen med noen andre. Så jeg og noen andre ble tatt bilde av til lokalavisen. Når kan berømmelsen komme. Neida, haha. Syntes det er veldig kult, bare at bildet av meg ble kjempe stygt, but that`s okeeyy.

Tenkte å vise dere favoritt sangen min for tiden. Den er såå fin! Digger den!♥

 

Popular song MIKA ft. Ariana Grande

Hva skal du gjøre i dag? // Hva er din favoritt sang?

- Auris

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits