Månedens spørsmålHei!

Nå har det vært en liten stund siden sist, men det er fordi jeg har vært på hyttetur med en venninne av meg og har ikke hatt muligheten til å blogge akkurat. Men helgen har i hvertfall vært veldig fin på min side! 
Når jeg kom hjem fra skolen lagde jeg med havrepannekaker og te. Har egentlig sett på tv helt til nå og spist middag. Men mellom middag og tv titting har jeg fått gjort litt mattelekser og ryddet litt på rommet. Nå gjenstår bare naturfagslekse og ørlite grann igjen av ryddingen på rommet. Nå skal jeg svare på spørsmålene som kom inn på spørsmålsrunden. Vil kalle den for "måndens spørsmålsrunde" så det er bare å sende inn spørsmål til neste måned! 

 Hvordan er det å gå på ungdomsskolen?

Det er veldig fint, men savner barneskolen også fordi det var så koslig der. Nå sitter folk for det meste på mobilen i gangene noe som til tider kan være litt kjedelig. Men det er mye mere fri som er veldig deilig!

Hvor mange lesere har du?

Har noen som leser bloggen min, men det er ikke så mange. Men er veldig takknemlig til dere få som faktisk leser bloggen min!

Kan du begynne å lage videoer?

Har vurdert det, men føler ikke videoer er min greie, hehe. Men kanskje i fremtiden. ooo. :0 neida. Har faktisk laget noen videoer tidligere på sånn blogg videoer ting, der jeg svarer på spørsmålsrunder og innkjøp og alt sånt. Har laget ca 2 videoer elns, så det er bare å lete i arkivet for de som vil se videoene mine.

Kan du ha noen anbefalingsinnlegg?

Har kanskje ikke så mange anbefalingsinnlegg, men har noen favoritt innlegg i blant. Syntes selv det er morsomt å lese anbefalinger så kan kanskje få til  flere anbefalingsinnlegg. Bare si ifra om det er noe dere vil jeg skal skrive om her på bloggen, for det er veldig koselig med tips!

Hvor kjøper du Abercrombie?

Faktisk så er alt jeg har kjøpt derifra fra utlandet. Eller rettere sagt så er det pappa som har kjøpt detog vært i utlandet. Har ca 4 ting derifra og 2 av dem er fra barneavdeling som ble bestilt fra nettet og som pappa hentet på et jobb kontor i Usa når han var der. Det blir mye billigere i utlandet enn å bestille fra nett. Men da kan man ikke regne med flyturen og alt det, da. haha.

Kan du skrive et innlegg om hva du gjorde i New York og hvordan det var der?

Begynner å bli en liten stund siden jeg var der, men jeg kan sikkert få gjort det. Bare kommenter i kommentarfeltet om du tror det ville blitt gøy. hehe.Ellers så kan det hende jeg har skrevet et innlegg om det før. Om du er nysgjerrig kan du sjekke etter et new york innlegg under kategorien "reise." Elsker byen og det var en utrolig fin ferie! Fikk turen i bursdagsgave og ble så forferdelig glad!


Utsikten fra hotellet. Det var egentlig mer at vi var ekstremt høyt oppe som gjorde at jeg ville ta bilde...men fikk ikke det med på bildet haha.

Hvilke blogger leser du?

upmake.blogg.no

l0ve.blogg.no

auroramohn.blogg.no

matholck.blogg.no

+ noen andre blogger men de går jeg ikke innom fast.

Hva er din største frykt?

Vet ike helt. Har en litt usannsynlig frykt om at jeg en dag våkner opp med en pytonslange rett ved siden av...wæ. Ikke det at jeg tenker på det hele tiden, kom egentlig på det nå.:P

Kan tvillingsøsteren din skrive et gjesteinnlegg for deg?

Vet ikke om det hadde vært så interessant innlegg, men vi får se.

 

Bare å komme med spørsmål til neste måned! Forresten så glemte jeg å fortelle dere at jeg får regulering om kun 2 dager og jeg grugleder meg veldig. Haha, gleder meg mest til jeg får tenna på plass men har også hørt at det gjør innmari vondt i flere uker etterpå. Wish me good luck! Akkurat nå er det for det meste det jeg tenker på til tider. Har fått sånne strikker i tenna allerede, men de skal tas ut når jeg får reguleringen. Byebye strikker, det varte bare i 1 uke. haha.

produkt anbefalingHeisann!

Tenkte å bare anbefale dere et produkt som jeg kom over på søndag, haha. Men er så super fornøyd, og har faktisk selv hørt veldig bra om det produktet! Det er altså define moroccan argan oil.
Jeg har bare prøvd balsamen, men jeg vedder på at shampoen er like bra. Har hørt at shampoen er like bra, også..så. Vi hører på det, haha!

Men uansett, den balsamen holder det den lover!
Jeg tror det må være den beste balsamen jeg har prøvd! Du får silkemykt hår og håret blir friskt og fint. Og DEN duften! Jeg syntes den lukter litt sommer og det er kjempe god. Må jo høres ut som heaven dette? hehe, jeg vet ikke med der, men den funket i hvertfall som den skulle på meg, og jeg ble veldig positivt overrasket! Så neste gang blir det forhåpentligvis shampoen og balsamen.
Ja, det var egentlig det jeg hadde å si om den. En litt kort anbefaling.

Så liker disse produktene kjempe godt!
Har du prøvd dem?
- Auris♥

Svar på spørsmålsrunden #1Hva er det beste med å blogge?
Det beste er vel det at folk har faktisk lyst til å lese bloggen min og at jeg kan ha et sted der jeg kan skrive til folk. Det er vel egentlig alt! Haha!

One Direction vs Justin Bieber?
ehh..er ikke spesielt fan av noen av de. Men kanskje Justin Bieber. Egentlig heeelt likestilt!

Verste fag?
matte, haha.

Beste fag?
Hvis det liksom skal være et "ordentlig" fag ville det vært norsk.

Beste lærer?
Kontakt læreren min er i hvertfall den morsomste, hehe. Men vet ikke hvem som er "best".

Hvilke program lagde du collagen i?

Tror jeg lagde den i Photoscape. Det er et program du kan laste ned. Tror ikke det går an på mac, dessverre. Vet ikke.

Hvem "henger" du mest med?
Henger kanskje mest med egentlig A-klasse jentene. Og en del fra B- klassen.

Hva syntes du om bloggen min (ineslove)?
Syntes bloggen din er kjempe fin! Du blogger om det som interesserer deg, og er deg selv og det er veldig viktig!
Også har du fine bilder!

Hva syntes du om bloggen min (sofiarb)?
Syntes du også har en fin blogg. Du er veldig aktiv og det er bra! Du er deg selv, og det liker jeg!

Hvem er eldst av deg og Kristin?

//Litt skurrete..

Men Kristin er eldst. Kristin ble født 4 på 4 og jeg ble født 4 over 4. Så 8 min forskjell, og et halvt hode høyere enn meg. Haha, her går jeg i detaljer.

Hvordan får du så lyse bilder?
Bruker photscape til redigering av lysebilder også. Det er egentlig det jeg bruker photoscape mest til.

Krangler du og søsteren din mye?
På skolen; veeeldig lite! Ellers; heller ikke såå mye, men det hender at det blir litt uenigheter altså. Krangler nok litt mindre en søsken flest, mens andre kaaanskje vil si noe annet, hehe. Vet ikke hva som er vanlig, tihi.

Kunne du tenkt deg å begynne på fotball, isåfall hvor på banen og hvilket lag?
Har gått på fotball i 1. klasse og 2.klasse, men så flytta jeg og så slutta jeg. Har egentlig ikke tenkt så mye på å starte igjen. Men da ville jeg startet på det laget søsteren min gikk på, og aner virkelig ikke hvor på banen jeg ville spilt.


Hvorfor blogger du?
Fordi jeg syntes det er veldig morsomt, også har jeg noe å gjøre, haha. Neida. Men jeg syntes det er en hobby jeg aldri blir lei av og det sier jo litt. Elsker jo å skrive og gjøre det interessant for dere!

Hva syntes du om bloggen min (kristinlife)?
Syntes bloggen din er veldig bra, må jeg si! Etter bloggpausen din, har du vært veldig aktiv og du har alltid noen "ferske" bilder og veldig variert innhold. I og med at vi er tvillinger, har vi vel litt lik smak. Eller er det bare noe noen sier? haha, virker i hvertfall sånn.

Takk for at dere sendte inn spørsmål! Og sorry for at det ikke ble på video, men jeg lover,lover,lover,lover at det skal bli en video snart!

Noe du lurer på til neste gang??
- Auris♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits