wantsHei!

Nå tenkte jeg å vise dere enda fler av mine wants. Finner stadig nye ting merker jeg og denne gangen fikk jeg virkelig lyst på enkelte ting, men jeg må nok spare en god del før jeg har råd til alt. Tviler på at noe av dette kommer til å bli kjøpt, men tenkte likevel å vise dere hva jeg ønsker meg eller hva jeg syntes er fint, da. 

Sko - Converse
Plastikk kopp med sugerør - Starbucks
"hydrate" lipsyl - baby lips, maybelline
Alle klær - Abercrombie & kids

 
Alle klær - Zara barn
Veske - Zara dame

 åh, må virkelig skaffe meg penger snart, haha. 

Ellers i dag er ikke planene så store. Har vært med Julie og Sofia i så og si hele dag. Nå har jeg fått gjort litt lekse til i morgen og så skal jeg bare slappe av resten av kvelden med å se på "bloggerne" som jeg tror starter snart. Også er det fastalaven i dag. Tror jeg, haha. Virker sånn i alle fall. Så Kristin har bakt boller, mamma har kjøpt inn fløte til pisket krem så det skal bli godt! Før jeg legger meg skal jeg øve på e´samf. prøven vi har på fredag. Det er i alle fall planen min resten av kvelden.

Hva skal du gjøre resten av kvelden? // Hva synes du om wantsene? 

- Auris♥

favorite skirtsHei! 

Tenkte å komme med noen wants. Disse "wantsene" er skjørt. Har hatt veldig lyst på skjørt den siste tiden og har ikke ett eneste skjørt. Jeg elsker skjørt, men jeg liker sånne klassiske fine. Her er mine wants når det kommer til skjørt.

Forever 21

River Island

 

Ellers i dag har jeg hatt spanskpresentasjon som gikk helt greit. det er i hvertfall deilig å få det av planen, for fremover er det enda en presentasjon, en prøve og en nynorsk bok skal leses ferdig. Alt dette før vinterferien. Må øve litt til naturfagsprøve snart. Har faktisk fått gjort alle leksene ferig for uka, så da er det pugging fremover. Har også være på dansing og Sofia var med meg hjem etter det. Vi tok litt bilder, men bildene av meg ble ikke bra. hehe, så jeg legger ikke ut de bildene. 

Hva syntes dere om skjørtene? // Noen favoritter blant disse? // Hva gjorde du i dag?

- Auris♥

WantsHeihei!

Idag skal jeg forhåpentligvis ha en litt effetiv dag med lekser, rydding av rom og ja...når jeg sier rydding av rom, er nok det i høyeste grad. Ser jo ikke bra ut i det hele tatt.
Men nå skal vise dere noen #wants. Wantsene har jeg funnet frem selv fra forskjellige butikker som #zara og river island.
Hope you enjoy! (må bare si at alt er fra barneavdelingen/teens..:P)


Alt fra www.zara.no (girls)


Alt fra www.riverisland.com

Alt fra www.riverisland.com

(ikke noe av plaggene jeg viste på bloggen er reklamert eller noe sånt...)

Åh! Syntes alt er så fint. Spesielt det fra river island. Synd det ikke finnes i Norge.
Beklager for at jeg ikke fikk sagt prisen, linket til..osv. Men tro det eller ei, brukte ufatteloig lang tid. Og sånn som pc-en min er blir den veldig fort varm under og det koker jo, så må avslutte nå.
Håper dere likte wantsene og bare si ifra om dere vil ha flere wants innlegg. Kommenter...:)

Nå får jeg hive meg rundt, eller hva nå enn folk sier. Så da er det å rydde, gjøre lekser....arggg. haha.
snakkeis..

- Auris♥
Hva syntes dere om wantsene? // Noe dere kunne tenke dere? 

some wants

Hei!

Siden dere muligens...bemerk dere "muligens", ikke vil få noe blogging av meg de neste 5 dagene hvor jeg er i New York, tenkte jeg å dele noen wants med dere. Vet ikke om dere syntes det er like artig som det jeg syntes det er , å lese wants. Men for meg virker det litt sånn bonus-aktig. jaja, samma det. Det er vel på tide uansett for meg og begynne å tenke ordentlig hva jeg har lyst på i New York. Kanskje du får noen uoppdaget wants..jeg vet ikke. Det jeg viser dere nå er jo bare en liten "smakebit" av hva jeg ønsker. Rettere sagt, LITT av det jeg ønsker, bare så det er klart!


1.Ray Ban solbriller // 2. T-skjorte river island // 3. Dongeri jakke river island
(har en dongeri jakke fra før av, men denne er såå fin!) // tall, dark and hansome mascara The Balm

-
Auris

some few wants - new lookHeillu

ahh! Deilig at det er fredag. Sto opp veldig tidlig i dag, og fikk gjort alt jeg skulle i et rolig tempo. Kunne ikke vært bedre start på dagen. Men nå har jeg ryddet på rommet og bakt brownies til kusinene mine kommer. Flyet tror jeg er litt forskinket? vet ikke, men startet i hvertfall å rydde i full hast! Begynner egentlig å bli litt lei av rommet mitt, og har lyst til å ommøblere osv. Men syntes også at rommet mitt ikke er så ille at det er noe stort problem. Men har noe jeg gjerne ville endret på, også har jeg så mange idèer at jeg blir heelt gal! Vil nesten bare la det være. haha!
Men nå tenkte jeg å komme med et lite wants innlegg, siden jeg tror det begynner å bli en liten stund siden nå. I tillegg er blogginspirasjonen min på skala 1 av 10.

// Alt fra New lokk (teens)
Hva syntes du? // Ville du gått med noe av dette?
- Aurora♥

summer outfit wantsHeisann sunshines!

Haha, merket at overskriften ble nok liiitt..eh..ja. Men det er ikke det som er viktig. I hvert ENESTE friminutt går jeg og tenker på sommer. sommer, sommer, sommer, sommer..all day!
Og det er så herlig at varmen begynner å stige, solen presser seg frem og man kan faktisk tenke på å begynne med vårjakka. Alle får vel inspirasjon av sommer? Og jeg elsker å gå i shorts, jakke og t-skjorte. Og da er det snakk om en tynn jakke, eller olajakke. (ååhhhh! drømmejakka mi.. den olajakka/vest/med hettegenser inni/fine jakka mi!!)
Tenkte å lage et lite sommer outfit, der jeg ønsker meg alt sammen. So..here we go:

Syntes?

wants outfit!Hei!
Kom hjem fra 2 timers håndballtrening nå for ikke så lenge siden. Og siden har jeg vært på pc-en, skiftet og kost meg!
Akkurat nå spiser jeg deilig brødskive med leverpostei. (my favorite)
Tenkte å vise dere et outfit jeg redigerte på pixlr.com.
Må si at jeg har tenkt veldig på den dongerijakka/denim jakke, eller hva det heter. Har sett litt på andre olajakker, men jeg tror DENNE var den billigste og beste. Tenkte på en fra Abercrombie and Fitch, men den var for dyr! Men si ifra hvis dere finner en lys denim/dongerijakke som ikke er så altfor dyr. Gjerne si ifra om dere også finner drømmejakka mi, nemlig den med sånn olajakke-vest og hettegenser som er sydd sammen med vesten..dere skjønner sikkert. Hadde vært OVER meg av glede hvis noen hadde funnet den jakka!

Uansett, så da "måtte" jeg ha med jakka i outfit collagen jeg lagde. Må innrømme at det er en god del wants outfits som jeg kunne lagd. - For og si det sånn!
Poenget er i hvertfall at alle disse 4 plaggene syntes jeg er veldig fint, da! Om det passer sånn rålekkert sammen er ikke så viktig i denne settingen. :P

Shorts fra Abercrombie and fitch (kids) // Jakke fra h&m 350 kr // Genser/pullover Abercrombie and fitch (kids) // Sko Converse all star (akkurat disse er fra miinto.no)
Hva syntes dere? // Noe dere kunne godt med?
- Auris♥

Wants clothesHei! Tenkte rett og slett å ha en "blandet" wants. Jeg pleier jo å ha sånn "wants fra zara" eller noe sånt. Men nå er det wants generelt liksom.Men jeg kan ikke ta med alt, så det blir noe. Og det skjønner dere jo. Man ønsker jo noe hele tiden, dessverre. Og alt kan man ikke få.

Men det blir bare wants klær. Det vil si at det er bare klær. Jeg ønsker meg også øredobber, smykker og ja..dere skjønner.
Dette er det jeg syntes er fint, da. :)
Når jeg skriver hvor det er fra så går jeg fra venstre og til høyre.

1. topp fra Abercrombie / 2. jakke fra Zara / 3. Genser fra Zara
4.
Genser fra Zara / 5. Genser fra Zara / 6. Genser/pullover fra New Look

1. Vest fra Zara / 2. Jakke fra Zara / 3. Strikkagenser fra Zara
4.
T-skjorte fra River Island / 5. Genser/pullover fra River Island / 6. Bye strikkagenser fra New Look1. T-skjorte fra New Look / 2. Shorts fra New Look / 3. Topp fra New Look
4.
Kjole fra New Look / 5. Genser fra Abercrombie and fitch kids / 6. Shorts fra Abercrombie and fitch kids

(alt er i min størrelse)

Åh! det er så fine klær! LOVE LOVE LOVE! Når jeg drar til New York skal jeg innom alle de butikkene. Men det er så synd at de ikke har New Look i New york..
Noe av dette dere syntes er fint? // Liker dere wants innlegg?
- Auris♥

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
Hei! Velkommen til min blogg. Jeg heter Aurora og er 13 år. På bloggen min kan du finne dagen antrekk, oppskrifter, wants og om min hverdag. På fritiden danser jeg og spiller tennis. Håper du liker bloggen min og gjerne legg meg til som venn!

For kontakt:
epostadressen din
hits